Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Leryn Franco: Το πιο σέξι ακόντιο των Ολυμπιακών Αγώνων!

Στο Πεκίνο το 2008 κατάφερε να κάνει όλο τον κόσμο να μιλάει για τα προσόντα της!





Φέτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου ήρθε για να κερδίσει και όσους από εμάς δεν την είχαμε προσέξει.

Ο λόγος για την Λερίν Φράνκο που είναι ίσως η πιο σέξι αθλήτρια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η 30χρονη ακοντίστρια κατάγεται από την Παραγουάη και το 2006 πήρε την δεύτερη θέση σε διαγωνισμό ομορφιάς στην χώρα της.

Την ίδια χρονιά έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο και λόγω της σχέσης της με τον τενίστα, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Η ίδια θεωρεί την παρουσία της στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση από μόνη της επιτυχία!

Και εμείς το ίδιο!

Απολαύστε τα βίντεο και τις φωτογραφίες:



















http://topeiraxtiri.blogspot.gr


Σε συμφωνία με τη Marvel ήρθε ο Τζος Γουέντον προκειμένου να γράψει το σενάριο και να σκηνοθετήσει τη συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας «Οι Εκδικητές». Όπως έγινε γνωστό, οι διάσημοι υπερήρωες θα επιστρέψουν στη μεγάλη οθόνη το 2015.

Πολώνιο στον Αραφάτ;


Το ελβετικό εργαστήριο που ερευνά τις συνθήκες θανάτου του Παλαιστίνιου ηγέτη Γιασέρ Αραφάτ το 2004 και που ήδη έχει αναφέρει ότι βρέθηκαν ίχνη του δηλητηριώδους ραδιενεργού υλικού πολώνιο-210 στα υπάρχοντά του, ζητά να ληφθούν περισσότερα δείγματα ώστε οι διαπιστώσεις του να είναι πιο πειστικές.

Καταστήματα στο μετρό


Πλήρη αρχιτεκτονική μελέτη, με την οποία χωροθετούνται μικρά και μεγάλα καταστήματα σε όλους τους σταθμούς του Αθηναϊκού Μετρό έχει εκπονήσει η Αττικό Μετρό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, η Αττικό Μετρό τους τελευταίους μήνες έχει μελετήσει σπιθαμή προς σπιθαμή τους διαθέσιμους, ελεύθερους χώρους στους 30 εν λειτουργία σταθμούς του Μετρό και έχει ετοιμάσει σχέδιο για την αξιοποίησή τους, μέσα από τη δημιουργία καταστημάτων.

Χιούμορ από τον... Αρη


Ο Πόλεμος των Αστρων, εξωγήινοι αλλά και ο Γιουσέιν Μπολτ είναι τα... αξιοθέατα που συνάντησε η... Περιέργεια.

Δημόσιοι υπάλληλοι.Διαβάστε πόσα βρήκαν στους λογαριασμούς τους


Για αναξιοπρεπή και ανάξια διαγωγή έδιωξαν τα πειθαρχικά όργανα από την... οικογένεια της θεάς Θέμιδος την περιβόητη εκατομμυριούχο δικαστική υπάλληλο που υπηρετούσε 31 χρόνια στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών και είχε αδικαιολόγητες καταθέσεις ύψους 7.965.236, 64 ευρώ σε 30 τραπεζικούς λογαριασμούς.

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Οι δωρεάν ταινίες του Internet Archive πλέον και σε μορφή torrent

Ακόμη και αν δεν γνωρίζετε τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Internet Archive, σίγουρα κάποια στιγμή θα έχετε χρησιμοποιήσει κι εσείς το Wayback Machine. Πρόκειται για την χρονομηχανή του Ίντερνετ η οποία μας δείχνει πώς ήταν διάφορες ιστοσελίδες κατά το παρελθόν. Παρόλα αυτά η προσφορά του Internet Archive δεν περιορίζεται μόνο εκεί.

Οι χειρότεροι κακοί του σινεμά


Χωρίς ανταγωνιστές, δεν θα υπήρχαν πρωταγωνιστές. Χωρίς κακούς, πώς θα ξεχώριζαν οι καλοί; Η ιστορία, στη μεγάλη οθόνη και στη ζωή, μας έχει αποδείξει ότι ένας κακός «με τα όλα του» κάνει τον καλό να δείχνει... ακόμη καλύτερος! Ιδού οι πιο μοχθηροί «κακοί» στην ιστορία του σινεμά...

Ψάρεψε πιράνχας στο Δέλτα του Έβρου-Δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες ημέρες

Και δεύτερο περιστατικό αλίευσης πιράνχας καταγράφηκε στον Έβρο.

Θα μπορούσε ο Μπρους Γουίλις να σώσει τον κόσμο;

Σε μία ταινία που «έσπασε τα ταμεία» το 1998 ο πρωταγωνιστής Μπρους Γουίλις και η παρέα του έσωσαν τον πλανήτη μας από μία επερχόμενη καταστροφή. Στην ταινία «Αρμαγεδδών» μία επίλεκτη ομάδα προσεδαφίστηκε πάνω σε έναν αστεροειδή με σκοπό να πυροδοτήσουν μία βόμβα που θα τον «σπάσει» σε δύο κομμάτια, τα οποία θα περάσουν ξυστά από τη Γη. Αυτό όμως θα μπορούσε να συμβεί στην πραγματικότητα και να σωθεί ο πλανήτης από έναν αστεροειδή που κατευθύνεται προς τη Γη;

Καρκινοπαθείς χωρίς περίθαλψη και έγκυες που γεννούν στο δρόμο

Δεκάδες καρκινοπαθείς φεύγουν από το ιατρείο περιμένοντας να πεθάνουν – ενώ μπορούν να ζήσουν- γιατί δεν έχουν λεφτά, ενώ δεκάδες έγκυοι μένουν να γεννήσουν στο δρόμο με το ρίσκο να ζήσουν ή να πεθάνουν ή να έχουν μια ζωή ένα ανάπηρο παιδί επειδή δεν έχουν τα 800 ευρώ για να γεννήσουν.

Τι να προσέχετε στο e-banking


Πολύ συχνά λαμβάνουμε μηνύματα στον υπολογιστή μας, όπου ο αποστολέας εμφανίζεται ως Τράπεζα, η οποία μας ζητάει να επισκεφτούμε την ιστοσελίδα της, με σκοπό τη συμπλήρωση των προσωπικών μας στοιχείων, γιατί, όπως αναγράφεται στο e-mail τους, τα στοιχεία είναι ελλιπή. Στην περίπτωση αυτή πρέπει να γνωρίζουμε πως καμία Τράπεζα δεν ακολουθεί τέτοιου είδους τακτικές, να ζητά δηλαδή τα προσωπικά μας στοιχεία μέσω του διαδικτύου. Για το λόγο αυτό διαγράφουμε αμέσως το e-mail αυτό».

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Η Charlize Theron έγινε 37

Είναι από τις πιο διάσημες και σέξι ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Ο λόγος για την Charlize Theron που πάντα μαγεύει τον ανδρικό πληθυσμό με τις εμφανίσεις της.

Σήμερα γίνεται 37 ετών και είναι ευκαιρία να δούμε μερικές από τις πιο καυτές της φωτογραφίες.

Τι γίνεται όταν εξατμίζεται το θαλασσινό νερό;


Όλη η διαδικασία καρέ καρέ

Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα


Σε αυτή τη πισίνα δεν πέφτει καρφίτσα

Η πολυπληθής πισίνα βρίσκεται σε ένα από τα μεγαλύτερα water parks του Τόκιο, στο περίφημο «Summerland».

Η... χορεύτρια Χίλαρι Κλίντον


Ξαφνιάζοντας τους παρευρισκόμενους η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον δεν δίστασε να ανταποκριθεί στη... χορευτική πρόκληση που της απευθύνθηκε σε εκδήλωση στη Νότια Αφρική. 

Την εκδήλωση διοργάνωσε η Νοτιοαφρικανή ομόλογός της Maite Nkoana-Mashabane και η Χίλαρι Κλίντον χόρεψε ενώ οι υπόλοιποι καλεσμένοι ζητωκραύγαζαν. 

Δείτε το βίντεο

Γκάφες... Ολυμπιακών διαστάσεων!

Αποδεικνύοντας πως οι γκάφες δεν είναι μονοπώλιο κανενός και ότι μπορούν διάφορα να συμβούν και στις καλύτερες οικογένειες, η «Daily Mail» ήρθε να προσθέσει το όνομά της στη μακρά λίστα των Μέσων που την… πάτησαν.

Δεν το "κουνάει" από τα Άχλα


Η Ελένη Μενεγάκη από τη στιγμή που τέλειωσε η εκπομπή της, δεν είχε κανένα λόγο να παραμείνει στην Αθήνα. Μαζί με τα τρία της παιδιά, απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα στα Άχλα της Άνδρου...

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Καλοκαίρι και οστεοπόρωση


Το καλοκαίρι είναι ιδανική περίοδος για την βελτίωση των οστών. Το καλοκαίρι αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για σύνθεση της βιταμίνης D. Όπως γνωρίζετε η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για την απορρόφηση του ασβεστίου. Αρκεί λίγη έκθεση στον ήλιο, ώστε να συνθέσει ο οργανισμός αυτή την πολύτιμη βιταμίνη.

Τρεις διανυκτερεύσεις και άμβλωση, μόνο 600 ευρώ...


Τουριστικό πρακτορείο της Κωνσταντινούπολης πρότεινε σε Τουρκάλες μίας νέας μορφής τουριστική περιήγηση στο Σαράγεβο, προσφέροντάς τους εκτός από επισκέψεις στα αξιοθέατα της πρωτεύουσας της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και άμβλωση σε μία κλινική.

Βίντεο-Οι καλύτερες παραλίες μας


Κάντε μια "βόλτα" στις πιο όμορφες παραλίες της χώρας μας...

Δείτε το Βίντεο:

«Στον αέρα» χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι

Στη ζώνη υψηλού κινδύνου βρίσκονται χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι με την επαναφορά του μέτρου της εργασιακής εφεδρείας, με αυτούς στους υπό κατάργηση ή συγχώνευση φορείς και οργανισμούς να βρίσκονται σε δυσμενέστερη θέση.

Σε τροχιά ύφεσης η Γαλλία

Σε ύφεση ενδέχεται να βυθιστεί η γαλλική οικονομία, καθώς, εάν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις της κεντρικής τράπεζας της χώρας, το γαλλικό ΑΕΠ θα συρρικνωθεί εκ νέου το τρίτο τρίμηνο κατά 0,1%.

Βροχή καταγγελιών στο ΣΔΟΕ για επιχειρήσεις σε θερινούς προορισμούς

Συνεχίζει το ΣΔΟΕ τους στοχευμένους ελέγχους σε περιοχές με μεγάλη τουριστική κίνηση και αυξημένη οικονομική δραστηριότητα, σε επιχειρήσεις κάθε μορφής και οικονομικού μεγέθους.

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Το 2013 βλέπει έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ ο Ρουμπινί

Κατάρρευση της ελληνικής κυβέρνησης και έξοδο της χώρας από το ευρώ βλέπει ο γνωστός οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί, σύμφωνα με σχόλιό του στο twitter.
Κατάρρευση της ελληνικής κυβέρνησης και έξοδο της χώρας από το ευρώ βλέπει το 2013 ο γνωστός οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί, σύμφωνα με σχόλιό του στο twitter.

Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές από τη Γαλάζια Λίμνη;


Δείτε φωτογραφίες!
Έπαιξαν στην τεράστια επιτυχία της δεκαετία του '80, "Γαλάζια Λίμνη". Η Brooke Shields και ο Christopher Atkins, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, είχαν κλέψει καρδιές τόσο στον ανδρικό, όσο και στον γυναικείο πληθυσμό.

Πόσο έχουν αλλάξει 32 χρόνια μετά;

Πως είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές του Beverly Hills;


Τι ηλικία έχουν τα είδωλα των εφήβων της δεκαετίας του '90;
Blue Jeans, όνειρα, έρωτες, ανησυχίες και καλιφορνέζικος ήλιος μόνο ένα πράγμα μπορούν να σημαίνουν... Beverly Hills 90210. Η σειρά που σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά από το 1990 μέχρι το 2000.

Πόσο έχουν αλλάξει οι 22 πρωταγωνιστές του Baywatch;


Δείτε πως είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς Baywatch!
Όταν ακουγόταν η χαρακτηριστική μουσική των τίτλων αρχής, οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς έπαιρναν θέση μπροστά από την οθόνη για να παρακολουθήσουν τις ηρωικές πράξεις του David Hasselhoff, την σέξι και καλογυμνασμένη Pamela Anderson, όπως και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές, να επιδεικνύουν τα καλογυμνασμένα τους κορμιά στις παραλίες της Καλιφόρνια.

Πόσο γέρασαν οι αρχικοί πρωταγωνιστές από την Τόλμη και Γοητεία;


Δείτε πόσο έχουν αλλάξει σήμερα οι ηθοποιοί της σαπουνόπερας που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη από το ελληνικό κοινό.
Τον Μάρτιο του 1987 στην Αμερική και τον Νοέμβριο του 1988 στην Ελλάδα, η Τόλμη και Γοητεία έκανε πρεμιέρα και μόλις ξεκινούσε μια παγκόσμια, λαμπρή τηλεοπτική πορεία, με εκατομμύρια φαντικούς τηλεθεατές να την ακολουθούν για πολλά χρόνια.

Πώς είναι σήμερα η Πεντάμορφη και το Τέρας;


Οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς άλλαξαν μέσα στο χρόνο...
Ενσάρκωσαν τους ρόλους του κλασικού παραμυθιού σε μια σειρά που απέκτησε φανατικούς τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο. Από το 1987 μέχρι το 1990, η Linda Hamilton ήταν η Πεντάμορφη και ο Ron Perlman το Τέρας.

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Το σέξι ατύχημα της παρουσιάστριας - Εκατομμύρια τηλεθεατές είδαν το εσώρουχο της!


Πως αντέδρασε η "σεμνή" παρουσιάστρια;

Θα ταξιδέψουμε στην τηλεόραση της Ισπανίας για να συναντήσουμε μια σέξι παρουσιάστρια και το ατίθασο εσώρουχο της σε μια εκπομπή με πολλά ευτράπελα!

Η παρουσιάστρια από το παρελθόν που εντυπωσίασε στην παραλια!


Το καυτό μαγιό με το καλλίγραμμο κορμί της ανέβασε την θερμοκρασία στα υψη!
H παρουσιάστρια που μεσουρανούσε στη δεκαετία του '90 μέσα από τη μικρή οθόνη, εδώ και λίγες μέρες έχει κάψει καρδιές με την εμφάνιση της στις παραλίες της Μυκόνου!

Ποια σειρά του MEGA είδαμε 8 φορές σε επανάληψη από το 2000 έως το 2009;


Μήπως θα προτιμούσαμε να την δούμε για άλλη μια φορά, αντί για τις επαναλήψεις των τουρκικών;
Καλοκαιράκι σημαίνει ήλιος, θάλασσα, καρπούζι και ...

Απαγόρευση κυκλοφορίας Ι.Χ. στο Σέιχ Σου έως το τέλος της αντιπυρικής περιόδου

Στο κλείσιμο του Σέιχ Σου για όλα τα Ι.Χ. και τις μοτοσυκλέτες από τις 15 Αυγούστου έως και τις 15 Σεπτεμβρίου, προχωρά το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκη, μετά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες εμπρησμού του.

Ξαφνική άσκηση στο Αιγαίο με σενάριο από τα Ίμια! Με εντολή Α/ΓΕΕΘΑ νέα ενεργοποίηση των ΕΔ

Οι ΕΔ της χώρας φαίνεται ότι βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή. Στις 07.45 το πρωί ο Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωσταράκος ενεργοποίησε και πάλι την Δύναμη Ταχείας Αντίδρασης, αιφνιδιαστικά.

Τα πιο παράξενα περιστατικά στους δρόμους της Ευρώπης!

Απίστευτες σκηνές που μονο τις βλέπουμε σε ταινίες!


Όταν οι απλοί πολίτες καταγράφουν με το κινητό τους τηλέφωνο τα πιο απίθανα περιστατικά στους δρόμους της Ευρώπης με τα αυτοκίνητα να έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο, τότε οι εικονες που ακολουθουν σίγουρα θα σας κάνουν κα γελάσετε, αλλά και να τρομάξετε!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Λέτε ψέμματα; έστω μικρά και αθώα; Για ξανασκεφτείτε το

"Όποιος λέει ψέμματα, πέφτει μες τα... αίματα"... Αλήθεια ποιος δεν γνωρίζει την κλασσική παροιμία που μας έλεγαν όταν ήμασταν παιδιά, για να μην λέμε ψέμματα;

"Όποιος λέει ψέμματα, πέφτει μες τα... αίματα"... Αλήθεια ποιος δεν γνωρίζει την κλασσική παροιμία που μας έλεγαν όταν ήμασταν παιδιά, για να μην λέμε ψέμματα;

Σεξ: πόσες θερμίδες καις;

Ο έρωτας αδυνατίζει. Kόβει την όρεξη, σου παίρνει το μυαλό από το φαγητό, αλλάζει τη διάθεση σου, αλλά και το νούμερο του παντελονιού σου. Εκεί όμως που τα “καις” πραγματικά είναι το σεξ!