Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Τι κάνει σήμερα η Δήμητρα Παπαδοπούλου;

Γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια αλλά ήρθε γρήγορα στην Ελλάδα για να κάνει καριέρα στο χώρο της υποκριτικής αλλά και ως σεναριογράφος. Από τα 18 της άρχισε να συμμετέχει ενεργά σε δρώμενα, πήρε μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και πρωταγωνίστησε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές. Ξεχώρισε όμως και για την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιών.
 

Λίγοι πάντως έχουν ξεχάσει μία από τις πιο δημοφιλείς ελληνικές τηλεοπτικές σειρές, τους Απαράδεκτους, τους οποίους και δημιούργησε. Στη σειρά έπαιζαν εκτός από εκείνη, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Μπέζος και ο αείμνηστος Βλάσσης Μπονάτσος. 

Εκείνη πάντως περνάει πολύ καλύτερα όταν δουλεύει έχοντας κάτι να πει. Και γι’ αυτό της αρέσει περισσότερο να γράφει και να στήνει παραστάσεις. Όπως και κάνει άλλωστε τον τελευταίο καιρό. 

 

Περνάει τον χρόνο της ερευνώντας και δημιουργώντας, θέλοντας, όπως λέει, να ανιχνεύει την περίοδο που ζούμε συγκρίνοντάς την με το παρελθόν. Δεν αρέσκεται πολύ, όπως έχει παραδεχτεί, στα υλικά αγαθά. Δεν θαύμαζε ποτέ την υπερβολική κατανάλωση και γι’ αυτό δεν έκανε τεράστιες δαπάνες. Ήθελε μόνο τα βασικά. 

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου βοηθά τους νέους και στηρίζει τις αποφάσεις τους. Πιστεύει στο ταλέντο, όταν αυτό υπάρχει και δίνει ευκαιρίες. Φέτος, υπογράφει δύο θεατρικά αλλά εκτός αυτών έχει πάρει την απόφαση να ασχοληθεί και με τη συγγραφή ενός παιδικού παραμυθιού και ασχολείται ήδη με αυτό. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου