Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης - Δελτίο Τύπου Ολοκλήρωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, χθες, Τρίτη 18 Δεκεμβρίου η Εθελοντική Αιμοδοσία της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Λευκού Πύργου, στην κινητή μονάδα αιμοληψίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, από τις 9:00 μέχρι τις 14:00.


Το αποτέλεσμά της ήταν ιδιαίτερα θετικό και ενθαρρυντικό για μελλοντικές παρόμοιες δράσεις καθώς συγκεντρώθηκαν 65 φιάλες αίματος. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με στόχο την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, η οποία μετράει 2 χρόνια ζωής και εδρεύει στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης,

Η τράπεζα αίματος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης βρίσκεται διαθέσιμη ανά πάσα ώρα και στιγμή, να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαστεί, για οποιονδήποτε συνάνθρωπό μας. Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας καλώντας στα τηλέφωνά μας ή μέσω Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κ. Παπαϊώάννου – Γάκη, Διευθύντρια του Κέντρου Αιμοδοσίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, το Δήμο Θεσσαλονίκης για την παραχώρηση του χώρου καθώς και τους 100 και πλέον εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν και έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης & ανθρωπιάς.

Από το Γραφείο Τύπου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου