Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Αποχώρηση του Γ. Κουράκου από τη συνεδρίαση των Ανεξάρτητων Ελλήνων - Κατήγγειλε ότι πίσω από το κόμμα βρίσκεται ο Γ. Βουλγαράκης

Σε «παρουσία» του Γ. Βουλγαράκη πίσω από τους Ανεξάρτητους Έλληνες αναφέρθηκε ο βουλευτής Β’ Πειραιά Γιάννης Κουράκος, εξερχόμενος της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ένα τέταρτο μετά την έναρξή της.


Όπως ανέφερε ο κ. Κουράκος στους δημοσιογράφους, μετά από όσα έγιναν, με πήρε στο τηλέφωνο ένας πολιτικός και μου είπε: Τώρα που βρήκαμε λεφτά για το κόμμα πάτε να το διαλύσετε; Ο κ. Κουράκος διευκρίνισε ότι ο πολιτικός ήταν ο Γ. Βουλγαράκης, στον οποίο, όπως είπε, του απάντησε, Τι μου ζητάς; πώς να μαζέψω εγώ τον Χρ. Ζώη; Σύμφωνα με τον κ. Κουράκο, ο κ. Βουλγαράκης του ανταπάντησε ότι θα τηλεφωνούσε ο ίδιος στον κ. Ζώη.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, πάντα σύμφωνα με τον βουλευτή Β’ Πειραιά, ο ίδιος και ο κ. Ζώης είναι πρόθυμοι να πάνε στον εισαγγελέα και να ζητήσουν την άρση του τηλεφωνικού τους απορρήτου, προκειμένου να επιβεβαιωθεί η αλήθεια των ισχυρισμών Βουλγαράκη και ότι καλούν τον κ. Καμμένο να πράξει το ίδιο.

Τέλος ο κ. Κουράκος είπε ότι ο ίδιος δεν έχει καμία θέση στο κόμμα όταν βρίσκονται άτομα όπως ο κ. Βουλγαράκης πίσω από αυτό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου