Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Η τσικουδιά έγινε... κοκτέιλ


Κρητικός που μένει στη Θεσσαλονίκη μετατρέπει την τσικουδιά, από ποτό του καφενείου, στο καλύτερο κοκτέιλ για μπαρ...
Δείτε το βίντεο:


Το Tsikoudito (από το Mojito) το Caipiraki (απο την Caipirinha) και το Margaraki (από τη Margarita) ήρθαν για να αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουμε τα παραδοσιακά προϊόντα και να τα φέρουν πιο κοντά στους νέους. Ο Ανδρέας Καραγιάννης και το Creta Sense, μαγαζί με παραδοσιακά κρητικά προϊόντα και με πρωτοποριακές ιδέες ήρθαν για να αλλάξουν όχι μόνο τα ποτά που πίνουμε αλλά και τον τρόπο που σκεφτόμαστε...
Στο Creta Sense θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων από ποτά μέχρι βότανα, τυριά και λάδι, καθώς και πολλά άλλα. Αφού λοιπόν αυτά τα "ελληνικά ποτά" τα ζητάνε ακόμα και από τις Βρυξέλλες, είναι καιρός να δώσουμε κι εμείς στα προϊόντα μας την σημασία που τους αρμόζει και να πάψουμε να παραγγέλνουμε πια Mojito αλλά...Tsikoudito!

Πηγή: seleo.gr

1 σχόλια:

Dimitris Kakouris είπε...

Καλή η προσπάθεια.
Επειδή όμως εγώ έχω εδώ και χρόνια ενα κατάλογο με τα κοκτέηλ της τσικουδιάς.
Καλό θα ήταν να χρησιμοποιούνται τα ίδια ονόματα κοκτέηλ.
Φιλικά
Cafe Olympio

Δημοσίευση σχολίου