Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Μ.ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ: ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ


Πάνω από δύο χρόνια έχουν συμπληρωθεί από τον εμπρησμό της Marfin Bank , που είχε ως αποτέλεσμα τον άδικο χαμό τριών συμπολιτών μας και οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι, χωρίς να υπάρχει ουσιαστική ενημέρωση για την πρόοδο των ερευνών που αφορούν τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ενόχων. Οι τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας προς το Σύνταγμα την 5η Μαΐου 2010, όπου κουκουλοφόροι βρήκαν την ευκαιρία να προκαλέσουν επεισόδια και να λεηλατήσουν κτίρια του κέντρου των Αθηνών. Ένα από τα κτήρια που δέχθηκαν την επίθεση των κουκουλοφόρων ήταν η Marfin Bank.

Παρά τις εκτεταμένες έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπισθεί οι ένοχοι της επίθεσης με συνέπεια να μην έχει τιμωρηθεί κάποιος για το εν λόγω συμβάν που στοίχισε τη ζωή σε τρεις εργαζομένους. Οι έρευνες της αστυνομίας παραμένουν στο σκοτάδι, ενώ κατά καιρούς γίνονται απλά προσαγωγές «υπόπτων». Κατόπιν των ανωτέρω:
Ερωτώνται οι κ. Υπουργοί:

  • Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η σχετική αστυνομική και δικαστική έρευνα για τη διακρίβωση της ταυτότητας των ενόχων του εμπρησμού της Marfin Bank που στοίχισε τη ζωή σε τρεις εργαζομένους;

Ημερομηνία                                                   Ο ερωτών βουλευτής
Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου