Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Τι κάνει σήμερα η Νανά Βενέτη;

Αποτέλεσε μία από τις πιο σέξι παρουσίες της ελληνικής βιντεοκασέτας. Έπαιξε και σε έργα στο θέατρο. Όμως, αποφάσισε να αφήσει πίσω της την υποκριτική. Ο λόγος για τη Νανά Βενέτη που ζει πλέον μία ήρεμη ζωή με την οικογένειά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


Σήμερα, η Νανά Βενέτη, όπως λέει στοnewsbeast.gr, είναι πολύ ευτυχισμένη που έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια και δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση τους ρόλους της ως ηθοποιός. «Αυτό το κεφάλαιο για εμένα έχει κλείσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια και δεν πρόκειται να ξανανοίξει», λέει.

Η πρώην ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει δική της εταιρεία γερανών αλλά, όπως αναφέρει, υπάρχει το ενδεχόμενο να την αφήσει. Ζει με το βρετανό σύζυγό της επτά μήνες στην Ελλάδα, για να πηγαίνει ο γιος τους σε ελληνικό σχολείο και τον υπόλοιπο χρόνο βρίσκονται στην Αγγλία. 



Αυτή την περίοδο κάνουν διακοπές στην οικία που διαθέτουν στις Σπέτσες και προσπαθούν να μη στερήσουν από το παιδί τους τίποτα. «Επιλέξαμε να ζούμε έτσι. Είμαστε πολύ καλά και ευχαριστούμε γι’ αυτό. Τώρα, κάνουμε μπάνιο στη θάλασσα και προσπαθούμε να ξεκουραστούμε».

Η Νανά Βενέτη μαζί με το σύζυγό της ασχολούνται με τις επιχειρήσεις αλλά η κυρία της οικογένειας υποστηρίζει ότι λόγω της κρίσης ενδέχεται να… απομακρυνθεί από την εταιρεία γερανών. «Αυτό είναι κάτι που θα το δούμε. Σκέφτομαι όλα τα ενδεχόμενα», αναφέρει. 



Και υποστηρίζει ότι: «Οι νέοι πρέπει να παλεύουν για το μέλλον τους. Δεν πρέπει να μην έχουν όνειρα».
Στον ελεύθερό της χρόνο διαβάζει και παρακολουθεί τα τεκταινόμενα ενώ τα καλοκαίρια της αρέσει να κάνει θαλάσσια σπορ. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου