Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Ο Μουρούτης “διόρθωσε” τον Χατζηνικολάου. “Διάλογος” στο Twitter


Giorgos-Mouroutis
Η θέση του διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, συνήθιζε στο παρελθόν να… απονευρώνει και να αδρανοποιεί τον κάτοχό της. Υπό την έννοια ότι, λόγω ενός μανδύα… καθωσπρεπισμού, κάθε παρέμβαση “εκτός πλαισίου” μπορούσε να παρεξηγηθεί.


Ο Γιώργος Μουρούτης έχει σπάσει πολλές φορές αυτόν τον “κώδικα”. Ιδιαίτερα ενεργός στα social media από την εποχή κιόλας που ο Αντώνης Σαμαράς έδινε την ιστορική μάχη με τη Ντόρα Μπακογιάννη για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, ο σημερινός διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου είχε δείξει ότι δεν σκόπευε να ακολουθήσει την πεπατημένη των προκατόχων του. Και αντί να παρακολουθεί την επικαιρότητα και να καλείται εκ των υστέρων να τη διαχειριστεί, επέλεξε να παρεμβαίνει στη ροή της. Υψώνοντας άμυνες για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, και πολλαπλασιάζοντας τους διαύλους διάχυσης των κεντρικών πολιτικών μηνυμάτων του Μεγάρου Μαξίμου.
Σήμερα το πρωί, ο Γιώργος Μουρούτης παρενέβη και πάλι στο  Twitter, “διορθώνοντας” τον Νίκο Χατζηνικολάου για το ρεπορτάζ που δημοσίευσε το site real.gr, με φράσεις του Αντώνη Σαμαρά από τη χθεσινή συνεδρίαση της Συνόδου Κορυφής των Βρυξελλών. “Γράψατε για παρέμβαση ΠΘ με φράσεις που δήθεν ειπε.Ομως δεν μίλησε κανένας ΠΘ παρά μονο Σουλτς και Ρομπάι”, ήταν η αποστροφή του Γιώργου Μουρούτη, που διέλυσε τη σύγχυση.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε μέσω του δικού του λογαριασμού, “έδειξε” ωστόσο στην κατεύθυνση του διευθυντή Δημήτρη Μιχαλέλη για την εγκυρότητα του “ρεπορτάζ”, με τον Γιώργο Μουρούτη να επανέρχεται και να ξεκαθαρίζει για άλλη μια φορά ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν έκανε πουθενά τις δηλώσεις που του αποδίδει το site.
Για να απαντήσει τελικά το real.gr, ότι ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού είχε δίκιο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου