Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Τι κάνει σήμερα η Βέρα Λάμπρου;

«Το νινί σέρνει καράβι» τραγουδούσε η Βέρα Λάμπρου και τραβούσε τα φώτα της δημοσιότητας τόσο για τις εμφανίσεις της όσο και για τις πιο… τολμηρές της φωτογραφίες. Ξανθιά και άκρως αποκαλυπτική, γνώριζε να παίζει με το φακό…
 

Μικρή ήθελε να γίνει γιατρός ή αστυνομικός, όμως δεν μπόρεσε να αφοσιωθεί στους συγκεκριμένους κλάδους. 

Το 2006 κι ενώ δραστηριοποιείτο στο χώρο της υποκριτικής, έκανε το… άλμα της στο τραγούδι. «Πάντοτε μου άρεσε να τραγουδάω αλλά στο παρελθόν δεν υπήρχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να αφοσιωθώ σε αυτό», είχε αναφέρει στο παρελθόν. Εδώ και αρκετά χρόνια όμως έχει βγάλει διάφορες δισκογραφικές δουλειές, κάποιες από τις οποίες συζητήθηκαν αρκετά…

Αυτή την περίοδο η Βέρα Λάμπρου, όπως αναφέρει στο newsbeast.gr, θα κυκλοφορήσει ένα cd με τίτλο «Με λένε Barbie», το οποίο θα περιέχει συνολικά έξι τραγούδια. 

Τα υπόλοιπα τραγούδια που θα υπάρχουν στο άλμπουμ, λέγονται: «Ποια αμαρτία», «Χίλιες Χιλιάδες δισ. ευρώ», «Οδός τρέλας», «Το ξέρω πως με πας», «Νιώσε με». Αυτά θα κυκλοφορήσουν μαζί με ένα ημερολόγιο με αισθησιακές φωτογραφίες της Βέρας Λάμπρου το επόμενο διάστημα.

«Ετοιμάζω μία καυτή φωτογράφηση, ένα επετειακό ημερολόγιο για την ακρίβεια, που θα περιέχει φωτογράφηση για τους δώδεκα μήνες του χρόνου. Σε κάθε μήνα θα φωτογραφίζομαι διαφορετικά» λέει και συμπληρώνει ότι: «Πρόκειται μόνο για αισθησιακές φωτογραφήσεις. Άλλωστε, έχω πολλά χρόνια να κάνω κάποια φωτογράφηση και γι’ αυτό πήρα πλέον αυτή την απόφαση να ξαναποζάρω».

 

Η πολυσυζητημένη Βέρα Λάμπρου δεν εμφανίζεται σε κάποιο μαγαζί αυτή την περίοδο. Από την Αθήνα όπου και διαμένει, προετοιμάζει τη δουλειά της στο στούντιο. «Μόλις με το καλό βγει η δουλειά μου στα περίπτερα μαζί με το ημερολόγιο, θα αρχίσω τις εμφανίσεις μου σε διάφορα μαγαζιά της Ελλάδας και του εξωτερικού», λέει. Και συμπληρώνει: «Έχω κλείσει εμφανίσεις σε Γερμανία, Βουλγαρία και Κύπρο».

 

Όπως λέει, της έχει προταθεί να συμμετάσχει σε ταινία στον κινηματογράφο αλλά υποστηρίζει ότι αυτή την βδομάδα θα παραλάβει το σενάριο της. 

Λατρεύει τα ταξίδια και περνά το χρόνο της στο εξοχικό που έχει στο Κιάτο Κορινθίας. Κολυμπάει ακόμη και το χειμώνα και πηγαίνει αρκετά συχνά σε ινστιτούτα ομορφιάς για να… διατηρείται. Η κρίση την έχει επηρεάσει αλλά «αυτό συμβαίνει με όλους τους συνανθρώπους μου και όχι μόνο με εμένα», λέει. 

Και δεν θέλει να ασχολείται με την πολιτική, επηρεασμένη από τα μέχρι σήμερα δεδομένα, σημειώνει. Τώρα, όσον αφορά στο αντίθετο φύλο, προτιμά ο άνδρας να έχει στυλ και προσωπικότητα για να τη γοητεύσει… Όμως, αυτή τη στιγμή, προτεραιότητα έχει η δουλειά της που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό με τίτλο «Με λένε Barbie».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου