Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Ποιος είναι ο Γιώργος Κασαπίδης που διέγραψε ο Σαμαράς

Ο βουλευτής Κοζάνης Γιώργος Κασαπίδης προκάλεσε τηδυσάρεστη «έκπληξη» στη Νέα Δημοκρατία, στην ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο, αν και δεν είχε προϊδεάσει για το «όχι»,το οποίο οδήγησε στη διαγραφή του από τον πρόεδρο του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά.


 Γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1971. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών (1996) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (2000) του ιδίου πανεπιστημίου στην Αγροτική Οικονομία.

Παράλληλα με την έναρξη των μεταπτυχιακών του σπουδών (1998), ανέλαβε την επιμέλεια και παρουσίαση σε τοπικό κανάλι της τηλεοπτικής εκπομπής «Αναζητώντας τη Δήμητρα», με αντικείμενο αγροτικά και περιβαλλοντικά θέματα. Ένα χρόνο αργότερα, ανέλαβε και την επιμέλεια του ρεπορτάζ αγροτικής – περιβαλλοντικής πολιτικής για το δελτίο ειδήσεων του ίδιου καναλιού. 

Με την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών του σπουδών (2000), ίδρυσε γραφείο σύνταξης μελετών αγροτικών προγραμμάτων, με έδρα την Κοζάνη. Στο πλαίσιο των επαγγελματικών του δραστηριοτήτων, εργάσθηκε ως εκτιμητής ζημιών αγροτικών καλλιεργειών στον ΕΛΓΑ Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και ως συντάκτης αιτήσεων ΟΣΔΕ για λογαριασμό της ΕΑΣ Κοζάνης. 

Το 2004 εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία. Τον Δεκέμβριο του 2009, του ανατέθηκε από τον Αντώνη Σαμαρά, ο τομέας Πολιτικής Ευθύνης Αγροτικής Ανάπτυξης της τότε Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. 


Πηγή: newpost.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου