Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Τι κάνει σήμερα η Νάντια Μουρούζη;

Η Νάντια Μουρούζη έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις στο θέατρο αλλά έχει παίξει και στην τηλεόραση. Εκτός αυτού έχει πάρει μέρος στη συγγραφή ενός βιβλίου με τους Αχιλλέα Χαρίτο και Ντίνο Διαμαντόπουλο.
 

Υπήρξε η τελευταία σύντροφος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Είχε και έχει ακόμη ένα πάθος: Της αρέσουν οι άνθρωποι που περιποιούνται τον εαυτό τους και φροντίζουν την εμφάνισή τους. Για την προσωπική της ζωή δεν μιλάει ποτέ. 

Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο περιβάλλον της σέβονται αυτή της την απόφαση και δεν αποκαλύπτουν τίποτα απ’ ότι μπορεί να γνωρίζουν. Εκείνη πάλι προτιμά να μιλά για τη δουλειά της.

Αυτή την περίοδο, όπως αναφέρει στοnewsbeast.gr προετοιμάζεται πυρετωδώς για την παράσταση «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» που θα ανέβει στο Εθνικό στα μέσα Νοέμβριου. Καθημερινά κάνουν πολύωρες πρόβες για το ρόλο και δεν της μένει ελεύθερος χρόνος για πολλά ακόμη πράγματα. Άλλωστε, όπως λέει, προτεραιότητα είναι η δουλειά της.



Η ηθοποιός παρακολουθεί την επικαιρότητα, διαβάζει και φροντίζει για να μην κάνει λάθη στις επαγγελματικές της επιλογές. Πιστεύει ότι είναι πολύ σημαντική η υποκριτική, θα συμβούλευε τους νέους να ασχοληθούν με αυτή αρκεί να έχουν εναλλακτικές. Κι αυτό γιατί υποστηρίζει ότι υπάρχουν τεράστια ποσοστά ανεργίας στο χώρο της και καλό είναι να υπάρχουν εναλλακτικές. 

Για την κρίση πιστεύει ότι και οι υπόλοιποι Έλληνες που έχουν επηρεαστεί. Θέλει μόνο να υπάρχουν δουλειές για τους νέους ανθρώπους και ελπίζει η παράσταση που ετοιμάζουν να έχει την αποδοχή του κόσμου. Φυσικά κάνει σχέδια για το μέλλον αλλά θέλει πάντοτε να… πατάει στα πόδια της. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου