Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Το 1ο Συνέδριο της ΔΡΑΣΗΣ για Ευρωπαϊκή προοπτική κόντρα στον αυτισμό του κατεστημένου πολιτικού συστήματος


Σε μια εποχή πολιτικής πόλωσης και διλημμάτων, που διαλύουν την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος και του πολιτικού προσωπικού της χώρας, η ΔΡΑΣΗ παίρνει την πρωτοβουλία να ανακατέψει το πολιτικό καζάνι που βράζει.


Με μια συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Πέμπτη 15 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο New Hotel: Φιλελλήνων 16 στο Σύνταγμα, τα στελέχη του κόμματος ανακοινώνουν την διενέργεια Ανοικτού Συνεδρίου την 1 και 2 Δεκεμβρίου, ώστε να ανοίξει ένας δομημένος πολιτικός διάλογος για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Μια πολιτική επιλογή που ξεκινά να καταγράψει τις δυναμικές που δημιουργεί η ευρωπαϊκή ταυτότητα όλων των ιδεολογικών και πολιτικών τάσεων, κόντρα στον λαϊκισμό και τους μονόδρομους.

Η ΔΡΑΣΗ πρωτοπορεί και προχωρά στην αναζήτηση της κοινής  συνισταμένης για την Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, προτάσσοντας αυτά που συνδέουν τους πολίτες και τους πολιτικούς, κόντρα σε αυτά που τους χωρίζουν και που αποτυπώνονται περίτρανα στο σημερινό κατακερματισμένο πολιτικό αχταρμά του κοινοβουλίου.

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η δημιουργία ενός φιλοευρωπαϊκού μετώπου με κέντρο αναφοράς τη αλλαγή της νοοτροπίας του αυτισμού που προωθούν τα παραδοσιακά πολιτικά κόμματα, ως πολιτική πλατφόρμα για την υποταγή της κοινωνίας.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου