Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

MISKO ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΝΕΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΑΚΙΟ


Η MISKO, η πιο αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών στην ελληνική αγορά, παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια με «πρωταγωνιστή» τον… Ακάκιο!


Με στόχο την ενίσχυση της ποιοτικής υπεροχής της Misko, αλλά και των συναισθηματικών δεσμών που ενώνουν την ιστορία της μάρκας με τα σημερινά προϊόντα και τους σύγχρονους καταναλωτές, η νέα καμπάνια της MISKO περιλαμβάνει τηλεοπτικό σποτ που αναδεικνύει  αυτά ακριβώς τα στοιχεία, αλλά και internet. Ο χώρος δράσης είναι ένα σύγχρονο μπακάλικο με πρωταγωνιστή τον Ακάκιο, απόγονο του γνωστού Ακάκιου από την ιστορική διαφήμιση της MISKO, τον οποίο ενσαρκώνει ο δημοφιλής ηθοποιός Δημήτρης Μαυρόπουλος.

Τα ζυμαρικά MISKO ξεχωρίζουν χάρη στην εγγυημένη ποιότητα, την ποικιλία και τη γευστική υπεροχή τους αλλά και λόγω της οικειότητας των καταναλωτών με το όνομα «MISKO». Η επιστροφή του Ακάκιου μέσα σ’ ένα σύγχρονο περιβάλλον έγινε υπό αυτό το πρίσμα, καθώς πρόκειται για ένα πρόσωπο που εκφράζει άριστα την ταυτότητα της MISKO που συνδυάζει τις παραδοσιακές και οικογενειακές αξίες με τη σύγχρονη ζωή.

Εδώ και 85 χρόνια, όπου Misko… ποιότητα!








Πληροφορίες: κα Σοφία Τσιτσώνη, τηλ.: 210-7418943, fax: 210-7418930, e-mail: tsitsoni@aea.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου