Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Η. Παναγιώταρος: ‘’Ένα ολόκληρο κράτος καλύπτει το Indymedia’’ - BINTEO

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου:


Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος ξεμπρόστιασε το σύστημα που καλύπτει με κάθε τρόπο τους κουκουλοφόρους εγκληματίες του Indymedia. Ανέφερε το πρόσφατο περιστατικό της επίθεσης που δεχτήκαμε στα γραφεία μας στον Άλιμο αλλά και το ‘‘ξεχασμένα’’ γεγονότα που συγκλόνισαν το πανελλήνιο το 2008, όπου οι γνωστοί μπαχαλάκηδες κατέκαψαν όλη την Αθήνα, αλλά και άλλες πόλεις της χώρας.


Σημειωτέον, όλα τα γεγονότα υποκινούνταν και κατευθύνονταν από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα, πίσω από την οποία κρύβεται φυσικά ο Τζορτζ Σόρος. Επιπροσθέτως, ο Συναγωνιστής μίλησε και για την στοχοποίηση που υφίστανται πολλοί αστυνομικοί αλλά και γενικά οι Έλληνες πολίτες που εκφράζουν διαφορετική άποψη από αυτήν του indymedia. Ολοκληρώνοντας, ανέφερε ότι ένα ‘‘ολόκληρο κράτος καλύπτει το indymedia’’, που είναι ο πυλώνας της τρομοκρατίας και ότι ‘‘ο Σαμαράς δεν μπορεί να βγάλει ούτε μια πρίζα, όχι τις κουκούλες από τους αναρχικούς’’.

Βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=vJJ4TLG8mRc
Βέβαια, δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από ένα κράτος, το οποίο δια στόματος του προϊσταμένου του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλη Σφακιανάκη δήλωσε πως το Indymedia το υποστηρίζει!

Βίντεo: http://www.youtube.com/watch?v=U7MvlNPvgj4

Σύνδεσμος: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ena-oloklhro-kratos-kaluptei-to-indymedia-binteo#.UH_0F2d_Xls

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου