Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ CELLIER: CELLIER WINE FAIR: ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ CELLIER


Cellier Wine Fair: μία εβδομάδα με τα ευρήματα των Cellier

Τα καταστήματα Cellier ανοίγουν τις πόρτες τους από τη Δευτέρα 1 μέχρι και το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012 για το Cellier Wine Fair και μας καλούν να δοκιμάσουμε τη γνωστή συλλογής τους.
 
Η εβδομάδα Cellier Wine Fair είναι μία μοναδική ευκαιρία για τους έμπειρους και νεοφώτιστους λάτρεις του κρασιού, να γνωρίσουμε γνωστούς και άγνωστους οινικούς θησαυρούς, με αρώματα, γεύσεις αλλά και ανταγωνιστικές τιμές που θα μας εκπλήξουν ευχάριστα. Τις 2 πρώτες μέρες του Cellier Wine Fair (Δευτέρα 1 και Τρίτη 2 Οκτωβρίου), η λίστα με τα εκλεκτά κρασιά ελληνικών και ξένων οίκων θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για τα μέλη του Cellier Wine Club, ενώ από την Τετάρτη θα αναρτηθεί στο site (www.cellier.gr) και το facebook page (www.facebook.com/CellierWine) των Cellier για το ευρύ κοινό.
Η εκδήλωση θα κορυφωθεί το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου με την ανοιχτή πρόσκληση των Cellier, που μας καλούν να επισκεφθούμε τα 4 καταστήματα σε Κηφισιά,  Κριεζώτου,  Συγγρού και Μύκονο και να δοκιμάσουμε από επιλεγμένα κρασιά που θα ανοίξουν ειδικά για την περίσταση. Παράλληλα, ο wine manager των Cellier,  κ. Νίκος Λουκάκης θα μας ξεναγήσει στα μυστικά του κρασιού στο πιο «ψαγμένο» mystery wine tasting του φετινού Φθινοπώρου στο κατάστημα  Cellier Συγγρού (Λ. Συγγρού 320).  
Στο πλαίσιο του Cellier Wine Fair, τα καταστήματα Cellier θα είναι ανοιχτά:

  • Cellier Κηφισιά: από 10:00 έως 23:00
  • Cellier Κριεζώτου: από 09:00 έως 18:00
  • Cellier Συγγρού: από 12:00 έως 18:00
  • Cellier Μυκόνου: από 10:00 έως 18:00
Σε μία εποχή που αναζητούμε επιλογές οικονομικές αλλά συγχρόνως ποιοτικές, η μοναδική αυθεντία των Cellier κάνει την πολυτέλεια κομμάτι της καθημερινότητας με προτάσεις που μας περιμένουν κάθε μέρα στα 3 καταστήματα Cellier.

Cellier, πολυτέλεια σε τιμή, τέλεια!

Περισσότερες πληροφορίες: Σοφία Τσιτσώνη, τηλ. 210 7418940, fax 210 7418930, email: tsitsoni@aea.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου