Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Οι celebrities με τις πιο παράλογες απαιτήσεις!

Έχουν και οι stars… τις παραξενιές τους! Και να΄ταν μια και δυό… καλά θα ήταν! Έχουν πολλές οι άτιμοι! Η δόξα και τα χρήματα βλέπετε…

Ξεκινάμε με τον Jay-Z, που στις συναυλίες του δεν πάει με κάτι λιγότερο από μια μαύρη Mayback (μοντέλο του 1957 ή 1962), ενώ πάντα στα παρασκήνια, θέλει να πίνει πανάκριβες σαμπάνιες και ένα συγκεκριμένο είδος ιταλικού κρασιού (το Sassicaia), που κοστίζει 200 δολάρια το μπουκάλι!


Η Beyonce πάλι είναι πιο… «ήπια» σε σχέση με τον σύζυγο της, μιας και συνήθως ζητάει να φάει ένα χυμώδες κοτόπουλο, με την οδηγία να έχει μέσα φρέσκο σκόρδο, εποχιακό αλάτι, μαύρη πιπεριά και πιπέρι Cayenne!




Η Katy Perry πάλι, θέλει όταν περιοδεύει, το καμαρίνι της να είναι στολισμένο με κρεμ ή ροζ λινά υφάσματα, και παραγεμισμένο με ολόφρεσκα λουλούδια.


Η Jennifer Lopez από την άλλη, θέλει σε κάθε μέρος ή ξενοδοχείο που πηγαίνει, να υπάρχουν άφθονα φρούτα (mango, σταφύλια χωρίς σπόρους, ανανάς, παπάγια και πεπόνι), ενώ δεν πάει πουθενά χωρίς νερό Evian.




Ο Justin Bieber πάλι, δεν έχει τρελές απαιτήσεις με το φαγητό. Είναι πιο καλόβολος. Το μόνο που θέλει, είναι το δωμάτιο του να είναι γεμάτο με άσπρα μπλουζάκια και κάλτσες.



Συνεχίζουμε με την Britney Spears, που δεν θέλει με ΤΙΠΟΤΑ να δέχεται κλήσεις στο ξενοδοχείο όπου μένει. Όσο για το φαγητό; συνήθως προτιμά το junk, επιλέγοντας Doritos, KFC, και τέτοια.



Και η Aguilera όμως έχει μια λατρεία στα jumk food, γι΄αυτό και σε κάθε καμαρίνι της απαιτεί να υπάρχει μια ευρεία γκάμα φαγητών, από Oreos μέχρι… Nesquick και βιταμίνες!



Η Rihanna από την άλλη κοιτά περισσότερο την άνεση της και απαιτεί το δωμάτιο της να έχει άνετο καναπέ, καθαρά χαλιά για να περπατά ξυπόλητη, και 6-8 μαξιλάρια ΟΛΑ, animal print.



Τέλος, η Adele ,σε κάθε της περιοδεία εξοπλίζεται με πολλά κιλά καλού κρασιού και μπύρας, ενώ υποχρεώνει τους δημοσιογράφους που πάνε τζάμπα στις συναυλίες της, κάθε φορά να δωρίζουν 20 δολάρια σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής της.


ΠΗΓΗ: star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου