Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Η (νέα) γκάφα του Ρόμνεϊ κάνει τον γύρο του κόσμου


Mitt-Romney
Μια ατάκα του Mitt Romney κατά τη χθεσινή του τηλεμαχία με τον Barack Obama κάνει τον γύρο του κόσμου, προκαλώντας αντιδράσεις, αλλά και χαμόγελα στο στρατόπεδο του αντιπάλου του για την προεδρία. Όταν ρωτήθηκε ο υποψήφιος των ρεπουμπλικάνων για τις θέσεις του όσον αφορά στην ανισότητα αντρών-γυναικών στον χώρο εργασίας, αναφέρθηκε στην στελέχωση του επιτελείου του λέγοντας: «Όλοι οι αιτούμενοι ήταν άντρες… προσέτρεξα σε γυναικεία γκρουπ και ρώτησα, αν μπορούσαν να μας βοηθήσουν να βρούμε «λαό». Και μας βρήκαν ολόκληρα κλασέρ (binders) γεμάτα με γυναίκες».


Οι «στρατηγοί» του Obama έσπευσαν, όπως ήταν φυσικό, να εκμεταλλευθούν το άκομψο λεκτικό ατόπημα. Οι δαιμόνιοι δημοσιογράφοι ανακάλυψαν, πως οι εν λόγω ισχυρισμοί του Romney, που άφηναν συν τοις άλλοις να εννοηθεί, ότι οι γυναίκες δεν τρελαίνονταν με την ιδέα να συνεργασθούν με τον πρώην κυβερνήτη, ήταν αναληθείς.
Εν ριπή οφθαλμού η σχετική σελίδα που αναρτήθηκε στο facebook έφθασε τους 100.000 φίλους, ενώ και το twitter γέμισε με πικάντικα σχόλια.

Ο Romney, που προσπάθησε με τον τρόπο  του να αποδείξει την πίστη του στο γυναικείο φύλο και να αποσπάσει την εμπιστοσύνη του στις επερχόμενες εκλογές, μάλλον για τις επόμενες νύχτες, αντί να ονειρεύεται γυναίκες (τη γυναίκα του), θα βλέπει εφιάλτες γεμάτους έως πάνω με αποκρουστικά κλασέρ.

http://ysterografa.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου