Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

Κατάθεση καταπέλτης για τον αδερφό του πρώην Πρωθυπουργού. Η κρίσιμη τριετία για τα ελληνικά ομόλογα

Νέο έγγραφο-φωτιά που δημιουργεί πρόσθετα ερωτήματα για τον Αντρίκο Παπανδρέου φέρνει σήμερα στο φως η "δημοκρατία".


Η εφημερίδα παραθέτει ένορκη κατάθεση του Μίνωος Ζομπανάκη, φίλου του Αντρίκου Παπανδρέου, η....


οποία αποτελεί μέρος της δικογραφίας της μήνυσης που έχει καταθέσει ο Αντρίκος Παπανδρέου κατά του Πάνου Καμμένου για συκοφαντική δυσφήμηση αναφορικά με την υπόθεση των CDS.


Ωστόσο αν και ο κ. Ζομπανάκης φαίνεται ότι κατέθεσε για να τον εκθειάσει, μάλλον του δημιουργεί νέα προβλήματα: "Τον Ανδρέα Α. Παπανδρέου τον γνωρίζω από τα τέλη της δεκαετίας του 1980, την εποχή που ολοκλήρωνε τη διδακτορική του διατριβή με τον νομπελίστα Αμάρτια Σεν (...). Το ήθος και η ακεραιότητα τον συνόδευαν σε όλη του τη σταδιοδρομία. Γνωρίζω καλά ότι χαίρει μεγάλης εκτίμησης τόσο στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, όπου διδάσκει τα τελευταία 11 χρόνια, όσο και στην Τράπεζα της Ελλάδος, χωρίς να διεκδικεί τίτλους και μισθούς", αναφέρει χαρακτηριστικά o κ. Ζομπανάκης.
Η πλευρά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, θεωρεί ότι δημιουργεί νέα δεδομένα για τον ρόλο του αδερφού του πρώην πρωθυπουργού κατά την περίοδο της κερδοσκοπίας σε βάρος της χώρας μας.


Η κρίσιμη τριετία


Το επίμαχο διάστημα των τελευταίων τριών ετών εργαζόταν ως άμισθος σύμβουλος της Τραπέζης της Ελλάδος, της εποπτεύουσας αρχής για την έκδοση των ελληνικών ομολόγων. Με το που ο αδερφός του Γιώργος ανέλαβε τη πρωθυπουργία της χώρας τον Οκτώβριο του 2009, διορίστηκε ως άμισθος σύμβουλος της ΤτΕ, εργαζόμενος παράλληλα και στην εταιρία Unigestion, η οποία ήδη ελέγχεται δικαστικά για κερδοσκοπικά παιχνίδια κατά της χώρας.


news247.gr


http://fonaklas.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου