Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΛΑΟΣ: Οδηγείται σε πλήρη εξαφάνιση


Το είχαμε επισημάνει αρκετές φορές με σχόλιά μας ότι πλέον η ύπαρξη του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού είναι μόνο σφραγίδα για την κρατική επιχορήγηση λόγω Ευρωβουλής.

Η δημοσκόπηση που δημοσίευσε η εφημερίδα «Νέα Ελλάδα» κατέγραψε την απόλυτηεξαφάνισή του. Το 0,5% που φαίνεται, με αναγωγή φυσικά, είναι σχεδόν 0%. Η «Χρυσή Αυγή» και η ΝΔ έχουν απορροφήσει εντελώς το ποσοστό του. Αυτό, φυσικά, το γνωρίζει και ο διδάσκων στη σχολή δημοσιογραφίας που δημιούργησε, στην πρώην αποθήκη του κόμματος, Γ. Καρατζαφέρης, και γι’ αυτό παρακαλά νυχθημερόν να επιστρέψει στη ΝΔ.
Η πολιτική του αποτυχία, όμως, που καθημερινά επιβεβαιώνεται όλο και περισσότερο, δεν αφήνει κανένα περιθώριο στον πρόεδρο της ΝΔ για οποιαδήποτε τέτοια σκέψη. Ακόμη και στη σχολή που δημιούργησε γράφτηκαν 15 μαθητές! Καμία πλέον εμπιστοσύνη από κανέναν.
Και να φανταστείτε ότι η εφημερίδα που δημοσιεύει τη δημοσκόπηση είναι φιλικά προσκείμενη με το συγκεκριμένο κόμμα, αφού ο εκδότης της Σπύρος Τρίψας, πολύ καλός συνάδελφος, ήταν ο πρώτος διευθυντής της κομματικής εφημερίδας τού ΛΑΟΣ «Α1». Η σοβαρότητα, όμως, του Τρίψα δεν θα μπορούσε να κρύψει την πραγματικότητα.
Άρης Σπίνος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου