Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Με σειρά υποψηφιοτήτων έληξε σήμερα Παρασκευή η προθεσμία που είχε δοθεί από το πρυτανικό συμβούλιο του Πανεπιστημίου Αθηνών, για την εκλογή των πρώτων επτά μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του Ιδρύματος κατά τις εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για τις 22 του μήνα.


Μεταξύ αυτών, την υποψηφιότητα της για εκλογή στο Συμβούλιο Διοίκησης κατέθεσε η γενική γραμματέας της Ομοσπονδίας των καθηγητών ΑΕΙ  (ΠΟΣΔΕΠ) κυρία Ευγενία Μπουρνόβα. Ακόμη, υποψηφιότητες κατέθεσαν η κυρία Ελένη Ματζουράνη του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας, η κυρία Δήμητρα Κουτσούκη του ΤΕΕΦΑ, ο κ. Εμμανουήλ Δασενάκης του Τμήματος Χημείας, ο κ.  Εμμανουήλ Φυρριπής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, ο κ. Κωνσταντίνος Φασούλης του Παιδαγωγικού Τμήματος.

Κατά τα άλλα υποψηφιότητες κατέθεσαν ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος που είναι και αναπληρωτής καθηγητής την Θεολογική Σχολή, ο νυν αντιπρύτανης του Ιδρύματος κ. Θωμάς Σφηκόπουλος από το Μαθηματικό τμήμα, ο πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών κ. Θάνος Δημόπουλος , ο κ. Ευστράτιος Πατσούρης και κ. Γιώργος Κρεατσάς από την ίδια Σχολή.

Υποψηφιότητα κατέθεσαν ακόμη και η κυρία Βάσω Κιντή, αναπληρώτρια καθηγήτρια του τμήματος Μεθοδολογίας Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης, ο κ. Χαράλαμπος Παπαγεωργίου, Κοσμήτορας της Φυσικομαθηματικής Σχολής, αλλά και ο κ. Φώτης Δημητρακόπουλος του τμήματος Σλαβικών Σπουδών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου