Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Οι χώρες με τις ομορφότερες γυναίκες στην Ευρώπη


Που θα συναντήσετε τα πιο ωραία κορίτσια;




1. Ρωσία

Εύκολα στη λίστα. Είστε και λιγάκι τυχεροί. Πριν κάποια χρόνια και ειδικά μετά την πτώση της άλλοτε κραταιάς ΕΣΣΔ, η χώρα μας ως, πρώτον ομόθρησκοι και δεύτερον "μπατε σκύλοι αλέστε", έγινε τοπ καταφύγιο για τις φίλες από την Ρωσία. Μετά η Ρωσία άρχισε να βρίσκει τα πάνω της και βρήκε τουριστικό καταφύγιο και πάλι στην Ελλάδα. Αν με την πτώση της ΕΣΣΔ, τα ματάκια μας είδανε κάτι πρωτόγνωρο, τώρα με την ανασυγκρότηση της χώρας, τα είδανε όλα. Όχι μόνο ξανθά με πόδι που απλά δεν τελειώνει, δέρμα διαφήμιση NIVEA και μάτι ωκεανός, αλλά και μελαχρινές με κορμιά από την Victoria Secret, εκφραστικότητα αμαρτωλή και αισθησιασμό που κόβει την ανάσα.
 

 



2) Ολλανδία

Αυτή η χώρα εκτός από μπάφους, μπύρες και τουλίπες έχει και ωραία κορίτσια. Επίσης, τα κορίτσια αυτά ξενυχτάνε με το μυστικό ότι αγαπάνε την Ελλάδα. Κατά βάση, γυναίκες αρκετά ψηλές, με άνεση, χωρίς πολλά κολλήματα και με ευκολία στην συνεννόηση, μιας και σε αντίθεση με τις ρωσίδες μιλάνε αγγλικά πάρα πολύ καλά. Μοναδικό μειονέκτημα είναι ότι όταν έρχονται στην Ελλάδα, ψάχνουν κάτι τελειωμένα Ντατς Μπαρ για να μπεκροπιούν και επειδή πίνουν πολύ μπορεί και να σε ξενερώσουν. Α ναι, και η γλώσσα...! Δείγμα Ολλανδέζας η κυρία που υποδύεται την Melissander στο Game of Thrones.





3) Κροατία

Μια πάρα πολύ ωραία οπτική μίξη ανάμεσα στο ξανθό της βορειοευρωπαίας και το μελαχρινό της μεσογειακής είναι αυτό της Κροατίας. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι πρίν μερικές ημέρες ο φακός είχε κολλήσει σε αυτήν εδώ την κυρία:






Είπατε κάτι; Α νόμιζα. Περιτό να σας πώ ότι η κοπέλα είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα. Δηλαδή, οι περισσότερες εκεί είναι έτσι. Μελαχρινές αλλά όχι εντελώς. Έχουν και κάτι που σου σπάει το πολύ μελαχρινό και τις κάνει σχεδόν εξωτικές. Λίγο ο θαλασσινός αέρας, λίγο ο μεσογειακός ερωτικός προσανατολισμός και έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Α και να μην παραλείψω να σας πω ότι είναι φιλικότατες.


4) Ιταλία

Η Ιταλία έχει ένα χαρακτηριστικό που σοκάρει. Έχει και πολύ όμορφες αλλά και πολύ άσχημες γυναίκες. Αυτές όμως που είναι όμορφες είναι εντυπωσιακά όμορφες. Οι Ιταλίδες όμως έχουν και αυτό το τουπέ, που είναι άμυνα απέναντι στους καφρο-ιταλούς, και που στην πραγματικότητα σε εξιτάρει. Αυτός ο κλασσάτος μεσογειακός αέρας τις κάνει όλες να μοιάζουν εντυπωσιακές. Πρόσθεσε και το στυλ της μέσης Ιταλίδας και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον θελκτικό.





5) Σουηδία

Έχει δεν έχει της ωραιότερες γυναίκες της Ευρώπης, δεν μας ενδιαφέρει. Μόνο που υπάρχει ο αστικός μύθος, που θέλει πέσιμο σουηδέζας σε ελληνίδα για τον άντρα της επειδή είναι μελαχρινός, κερδίζει επάξια μια θέση στο τοπ 5. Φυσικά, και να μην είχαμε το μύθο, θα τις βάζαμε, αλλά το λέμε για να μην γινόμαστε κλισέ και γραφικοί. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι μόλις κατέβεις από το αεροπλάνο, μοιάζεις να κάνεις ασκήσεις για το σβέρκο πριν από αγώνα τζούντο. Δεν ξέρεις που να πρωτοκοιτάξεις. Είναι ακριβώς αυτό που φανταζόσουν. Τις γνωστές φωτογραφίες που κυκλοφορούν από κλαμπάκι στης Στοκχόλμης τις έχεις δεί ετσι;





Φυσικά πρέπει να δώσουμε φόρο τιμής στη Ρουμανία, Πολωνία, Λιθουανία και Γαλλία για τις γυναίκες που παρουσιάζουν. Ταυτόχρονα να πούμε ότι η Ελλάδα δεν συμμετέχει διότι η κρίση μου δεν είναι αντικειμενική. Τέλος, να ευχηθώ σε όλους, γυναίκες και άνδρες, να βρεθείτε στις προαναφερθείσες χώρες και να διαπιστώσετε από κοντά του λόγου το αληθές. Αν πάλι όχι, εύχομαι την παρηγοριά στην συντροφιά τους εν Ελλάδι.
6) Ελλάδα
Ναι! Οι γυναίκες στη χώρα μας συγκαταλέγονται στις ομορφότερες του κόσμου! Θες το στυλ, το ηλιοκαμένο του καλοκαιριού ή το υπέροχο χαμόγελο και το καλλίγραμμο κορμί; Είναι θεές...
 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου