Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Πότε έχασαν την παρθενιά τους και από ποιους οι stars


Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη θυμάται πότε έκανε για πρώτη φορά σεξ, είτε άντρας είτε γυναίκα. Για άλλους είναι μια γλυκιά ανάμνηση, για άλλους είναι μια στιγμή που θα ήθελαν να ξεχάσουν και για άλλους κάτι που δεν θυμούνται καν.
Οι άντρες συνήθως το λένε απο δω και απο κει, ειδικά αν είναι σε μικρή ηλικία, ενώ οι γυναίκες αντίθετα θα προτιμούσαν να έκρυβαν την αλήθεια.

Πολλοί είναι οι διάσημοι σταρ του Hollywood, που έχουν μιλήσει για την πρώτη τους φορά που έχασαν την παρθενιά τους.

Για να δούμε λοιπόν σε ποια ηλικία έκαναν για πρώτη φορά σεξ

Η ίδια δήλωνε πως η πρώτη της επαφή ήταν με τον Justin Timberlake, η αλήθεια όμως είναι, ότι η Britney Spears έχασε την παρθενιά της στα 14 της χρόνια από ένα παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Μετά το τέλος της πρώτης της ερωτικής εμπειρίας, η  Angelina Jolie  σε ηλικία 14 χρόνων μαχαίρωσε τον σύντροφό της για να τον νιώσει πιο κοντά της. 

Η Paris Hilton έκανε για πρώτη φορά σεξ, με τον αδερφό της  ηθοποιού Tori Spelling, Randy. 

Η Kate Moss έχασε επίσης την παρθενιά της στα 14 στις Μπαχάμες.

 Lisa Kudrow, η γνωστή σε όλους μας Φοίβη από «τα φιλαράκια» έκανε για πρώτη φορά σεξ στα 32 της όταν παντρεύτηκε.


Και η Andriana Lima ήθελε να περιμένει μέχρι τον γάμο για να κάνει σεξ, οπότε έχασε την παρθενιά της στα 27 της χρόνια, την πρώτη νύχτα του γάμου της. 

Ο Johnny Depp έκανε σεξ για πρώτη φορά στα 13 με μια θαυμάστρια του συγκροτήματος «The Flame», στο οποίο τότε ήταν μέλος. 

Μέχρι τα 12 χρειάστηκε να περιμένει ο Anthony Keidis, ο τραγουδιστής των redhot chili peppers, αφού σ αυτή την ηλικία η τότε σύντροφος του πατέρα του, ανέλαβε να του μάθει τα μυστικά του έρωτα.

Ο Sean Connery έκανε για πρώτη φορά σεξ στα 8 του χρόνια χωρίς να θυμάται όμως με ποια κοπέλα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι θα ισχύει το ίδιο και για εκείνη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου