Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Στη μάντρα του ΟΔΔΥ σαπίζουν Porsche και Mercedes (εκτενές φωτορεπορτάζ)

Φωτορεπορτάζ στο οποίο απεικονίζονται χιλιάδες εγκαταλελειμένα αυτοκίνητα στις μάντρες τουΟργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού (ΟΔΔΥ) φιλοξενεί στην ιστοσελίδα του ο βρετανικός «The Guardian».




Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι μάντρες του ΟΔΔΥ έχουν μετατραπεί σε εκτάσεις με ανεκμετάλλευτα οχήματα, μηχανές και αυτοκίνητα του δημοσίου που σκουριάζουν, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και εκατοντάδες πολυτελή αυτοκίνητα όπως Porsche και Mercedes που ανήκαν σε συλληφθέντες πλέον «βαρόνους» ναρκωτικών αλλά και xαλασμένα αστικά λεωφορεία και οχήματα της αστυνομίας.



Όλα αυτά συνθέτουν ένα σκηνικό αποσύνθεσης, όμοιο του πολιτικού σκηνικού της χώρας, αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει ότι η γραφειοκρατία οδήγησε τα άλλοτε χρήσιμα αυτοκίνητα στη μάντρα του ΟΔΔΥ, είτε λόγω βλάβης που δεν επισκευάστηκε ποτέ, είτε λόγω κατάσχεσης από εμπόρους ναρκωτικών ή αδυναμίας αποπληρωμής χρεών. 




Ιδιαίτερη αναφορά κάνει το δημοσίευμα και για τον ίδιο τον Οργανισμό τον οποίο χαρακτηρίζει ζημιογόνο, ενώ παράλληλα αναφέρει τις δυσκολίες του ελληνικού δημοσίου να τον «πετάξει στα σκουπίδια». Καταλήγοντας το δημοσίευμα αναφέρεται στη δυσκολία που αντιμετωπίζει η ελληνική κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα αιτήματα των ξένων πιστωτών της, οι οποίοι θέλουν να δουν το κλείσιμο δεκάδων κρατικών οργανισμών, ώστε να εξοικονομηθούν πόροι.





http://newpost.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου