Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΟΤΕ έκοψε τα τηλέφωνα στο ΠΑΣΟΚ

Εορταστικό χαρακτήρα επιχείρησε να προσδώσει το ΠΑΣΟΚ στην 38η επέτειο της ίδρυσής του. Για τον σκοπό αυτό, άλλωστε, διοργάνωσε σειρά εκδηλώσεων ανά την επικράτεια.

Ωστόσο, κάτω από την επιφάνεια των εκδηλώσεων κι από το επίπλαστο πανηγυρικό κλίμα κρύβεται η πραγματικότητα, που αποτυπώνεται τόσο στα αποτελέσματα-σοκ που κατέγραψε το άλλοτε κραταιό Κίνημα στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις όσο και στην κατάσταση που επικρατεί στις τοπικές του οργανώσεις.



Χαρακτηριστικά είναι τα όσα συμβαίνουν στα ιστορικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Γεροκωστοπούλου, στο κέντρο της Πάτρας.

Σύμφωνα με τοπικά Μ.Μ.Ε., η γραμματειακή υποστήριξη έχει να πληρωθεί έξι-επτά μήνες, με συνέπεια να μην προσέρχονται στην εργασία τους οι κοπέλες και τα γραφεία να μη λειτουργούν. Πέραν αυτού, αν κάποιος επιχειρήσει να τηλεφωνήσει, θ' ακούσει φωνητικό μήνυμα που θα τον ενημερώνει ότι ο αριθμός που κάλεσε δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή. Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι οι τηλεφωνικές γραμμές είναι κομμένες, επειδή έχει συσσωρευτεί πλέον τεράστια οφειλή από ανεξόφλητους λογαριασμούς προς τον ΟΤΕ.

Περίεργο είναι, δε, πώς δεν έχει διακόψει την παροχή ρεύματος και η ΔΕΗ, η οποία με τόση... προθυμία κόβει το ρεύμα σε οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη έχει οφειλές απέναντί της.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος


http://www.zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου