Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Είμαστε πρωταθλητές στα προκαταρκτικά του σεξ

Τρεις στους τέσσερις ανθρώπους παγκοσμίως κάνουν σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Durex σχετικά με την Σεξουαλική Ευεξία των λαών.


Την πρωτιά κατέχει η Νότια Αμερική, με το 85% του πληθυσμού να κάνει  σεξ επί εβδομαδιαίας βάσεως, ενώ  με μεγάλη διαφορά ακολουθεί στη  δεύτερη θέση η Αφρική (72%), έπειτα η Ευρώπη (71%) και η Ασία (70%). Η  Βόρεια Αμερική έρχεται τελευταία στην κατάταξη, καθώς μόνο το 56% των ερωτηθέντων απάντησε πως κάνει σεξ κάθε εβδομάδα.

Όσον αφορά στην Ευρώπη, αξίζει να σημειωθεί πως το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων (80%) δήλωσε πως κάνει σεξ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, γεγονός που κατατάσσει την Ελλάδα στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης.

Οσον αφορά τα «προκαταρκτικά», σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, οι άνθρωποι ανά τον  κόσμο αφιερώνουν κατά μέσο όρο 16,9 λεπτά  για τα ερωτικά παιχνίδια.

Και εδώ η Νότια Αμερική κρατάει  τα ηνία, με τους ερωτηθέντες να απαντούν πως ξοδεύουν κατά μέσο όρο 19,7 λεπτά  στα προκαταρκτικά, ακολουθούμενη  από την Ωκεανία (18,1 λεπτά) και  την Ευρώπη (17,4 λεπτά), ενώ στην Ασία αφιερώνουν όχι περισσότερο από 14,6 λεπτά συνήθως.

Παρόλα αυτά μία ευρωπαϊκή χώρα κατέχει την πρωτιά σε αυτό τον  τομέα, και αυτή είναι η Ελλάδα, με τους Έλληνες να αφιερώνουν κατά μέσο όρο 21,2 λεπτά στα προκαταρκτικά, ακολουθούμενοι από τους Βραζιλιάνους (20,8 λεπτά) και τους Μεξικάνους (20,5 λεπτά). Στο άλλο άκρο της λίστας, συναντάμε τους Ταϊλανδούς, με μόλις 11,2 λεπτά.

Πηγή protothema

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου