Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

“Καμπανάκι” από την Όλγα


Καμπανάκι κινδύνου για το μέλλον της χώρας κρούει η Όλγα Κεφαλογιάννη, με συνέντευξη που παραχωρεί στη «Real News». Η υπουργός Τουρισμού χαρακτηρίζει «τελευταία ευκαιρία» για την Ελλάδα την κυβέρνηση Σαμαρά, με την κοινοβουλευτική συνεργασία της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας με νόημα ότι δεν έχει κανείς το δικαίωμα να τη σπαταλήσει.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη σχολιάζει ότι απαιτείται εθνική πειθαρχία προκειμένου να ψηφιστούν από τη Βουλή τα μέτρα που ζητά η τρόικα από την κυβέρνηση, και προσθέτει ότι η ίδια έχει ζητήσει από βήματος Κοινοβουλίου να υπάρξει ένα μίνιμουμ συμφωνίας κοινωνικής ειρήνης, προκειμένου να αποφεύγονται τα σοβαρά επεισόδια κάθε διαδήλωσης στο κέντρο της Αθήνας.
Η βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, που στις εκλογές του Μαϊου μετακόμισε στην πρωτεύουσα από το Ρέθυμνο, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο μελλοντικής σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο, ενώ εμφανίζεται αισιόδοξη για την ανάκαμψη του τουρισμού, μετά τις φετινές καταστροφικές επιδόσεις του κλάδου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου