Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Αποκάλυψαν φοροδιαφυγή, έφαγαν ξύλο


Πέρασε στα… ψιλά της επικαιρότητας, αξίζει όμως να αναφερθεί ότι στην πρόσφατησυναυλία του διάσημου συγκροτήματος  Red Hot Chili Pepers, το μόνο που έλειπε ήταν οι … αποδείξεις και εκείνο που … περίσσεψε ήταν το άφθονο ξύλο που έφαγαν οι ελεγκτές του υπουργείου Εμπορίου οι οποίοι πραγματοποίησαν ελέγχους εντός και εκτός του Ολυμπιακού Σταδίου.


Όπως ανέφεραν από το υπουργείο Εμπορίου στο «Π» πολλές από τις ταμιακές μηχανές των κυλικείων του ΟΑΚΑ δεν έκοψαν ούτε μία απόδειξη ενώ  μεγάλο πάρτι έγινε και στα κιόσκια στην είσοδο του Σταδίου καθώς οι πλανόδιοι που πουλούσαν από λουκάνικα, χοτ ντοκ , σουβλάκια μέχρι σουβενίρ και κονκάρδες δεν τήρησαν ούτε τα προσχήματα καθώς οι περισσότεροι δεν διέθεταν καν ταμιακές μηχανές.
Όταν δε, πήγαν οι υπάλληλοι του υπουργείου να τους ελέγξουν εισέπραξαν φάπες, χλεύη και γενικώς ξυλοφορτώθηκαν αγρίως. Υπολογίζεται ότι το κόστος της φοροδιαφυγής εκείνο το βράδυ υπερέβη τα 10 εκατ. ευρώ χωρίς βεβαίως να είναι γνωστό πόσα από τα λεφτά που πήρε το συγκρότημα τα δήλωσε στην Εφορία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου