Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Τι κάνει σήμερα η Ειρήνη Κουμαριανού;

Ποιος δεν θυμάται την Ειρήνη Κουμαριανού να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας ως γιαγιά στην κωμική σειρά «Στο Παρά Πέντε». Η ηθοποιός όμως έχει ιστορία στο χώρο της υποκριτικής. 

Γεννήθηκε στο Γαλάτσι και υπήρξε αρχικά μαθήτρια του Ελληνικού Ωδείου με την καριέρα της να αρχίζει το 1951.


Έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές παραστάσεις κυρίως του Εθνικού Θεάτρου, ενώ παράλληλα συμμετείχε σε πολλές αρχαίες τραγωδίες, ειδικά της Επιδαύρου. Τηλεοπτικά έχουν αγαπηθεί πολλές δουλειές της.

Έχει συμπρωταγωνιστήσει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την Τζένη Καρέζη, τη Ρένα Βλαχοπούλου και άλλους και έχει στο ενεργητικό της 40 ταινίες, μεταξύ των οποίων τις «Ιστορία μιας ζωής», «Κορίτσια για φίλημα» «Δάκρυα για την Ηλέκτρα», «Πολύ αργά για δάκρυα», «Καπετάν φάντης μπαστούνι», «Η νεράιδα και το παλικάρι» κ.ά. 

Στην τηλεόραση εμφανίστηκε σε σειρές όπως «Αναστασία», «Προδοσία», κ.ά. Η μεγάλη επιτυχία ήρθε το 2006 με την σειρα «Στο παρά πέντε». Σε αυτή την κωμική σειρά συμπρωταγωνιστούσε με τη φίλη της Έφη Παπαθεοδώρου, με την οποία επίσης πρωταγωνίστησε στην Ελληνοαμερικανική ταινία «Όπα!».

Αυτή την περίοδο η Ειρήνη Κουμαριανού βρίσκεται στο εξοχικό της στους Αγίους Αποστόλους Αττικής. Όπως λέει στο newsbeast.gr, οι προτάσεις που της είχαν γίνει, φάνηκαν να μην την ενδιαφέρουν κι έτσι εκείνη προτίμησε να κάτσει και να ξεκουραστεί μέχρι να έρθει κάτι ενδιαφέρον. «Είμαι πολύ ευτυχισμένη με αυτά που έχω κάνει και δε με πειράζει να κάτσω να ξεκουραστώ. Μου έγιναν κάποιες προτάσεις αλλά δεν με ενδιέφεραν και γι’ αυτό αρνήθηκα», λέει.

 

Η ηθοποιός πηγαίνει πάρα πολύ στην παραλία και της αρέσει να μαγειρεύει για την οικογένειά της. «Δεν έχω συγκεκριμένη σπεσιαλιτέ. Μαγειρεύω καλά όλα τα φαγητά αλλά λατρεύω τα φασολάκια».

Πάντως, σχολιάζει και την επιτυχία της στη σειρά «Στο Παρά Πέντε» αλλά και τις φήμες που θέλουν ότι η σειρά θα ξαναρχίσει με καινούργια επεισόδια. «Προς το παρόν δεν ξέρω κάτι. Εγώ εδώ είμαι. Αν θέλουν, θα με ξαναφωνάξουν. Και πιστέψτε με! Ο Γιώργος είναι σπάνιο παιδί και ένας άνθρωπος που δεν ξεχνά ποτέ. Πάντα βοηθούσε και πάντα βοηθάει», αναφέρει η γιαγιά του στη σειρά που… τρέλανε τα μηχανάκια της AGB. 

 

Η ηθοποιός βέβαια αναφέρεται και στους νέους. «Ξέρετε; Πιστεύω ότι οι νέοι θα έπρεπε να έχουν οπωσδήποτε μια δουλειά δεδομένου ότι είναι αρκετά δύσκολες εποχές. Ακόμη κι εμείς οι μεγαλύτεροι να τους πούμε να μην ασχοληθούν με την υποκριτική, αν το θέλουν, δεν θα μας ακούσουν. Οπότε, είναι άσκοπες οι όποιες συμβουλές», καταλήγει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου