Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Οι πρώτες κινήσεις του Κεφαλογιάννη


Η πανηγυρική εκλογή του Μανώλη Κεφαλογιάννη στο αξίωμα του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στον Νικήτα Κακλαμάνη, ανοίγει μια καινούρια σελίδα για το κυβερνών κόμμα.

Ο Κρητικός πολιτικός, που στο πρόσωπό του συνενώθηκαν πληθυντικές δυνάμεις από το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνει να προχωρήσει, και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς, στις αναγκαίες εκείνες κινήσεις, οι οποίες θα επιτρέψουν τον εκσυγχρονισμό του κομματικού μηχανισμού της Συγγρού, και την επικαιροποίησή του, σε σχέση με τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Αλλά και εκείνης που έρχεται, μετά την επικείμενη και ευκταία έξοδο της Ελλάδας από την κρίση την οποία διέρχεται σήμερα, όπως επεσήμανε με νόημα ο Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής.
Σήμερα το πρωί, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, και από τη Δευτέρα… σηκώνει τα μανίκια. Στον σχεδιασμό του περιλαμβάνονται συναντήσεις με τα κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και φρεσκάρισμα του κομματικού μηχανισμού.
Με την επιλογή νέων στελεχών για τις Γραμματείες του κόμματος, καθώς και την ανανέωση των Τοπικών Οργανώσεων, σε συνδυασμό με μια στρατηγική επικοινωνιακής εξωστρέφειας, που θα στηρίζει δημιουργικά την κυβέρνηση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου