Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ANEK LINES: Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΚ LINES


Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος,επιβράβευσε την  ANEK LINES, για την πολυετή, έμπρακτη στήριξη της στην Ιερά Σταυροπηγιακή Μονή της Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων, σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε, την 1η Σεπτεμβρίου 2012, με αφορμή την άφιξη του Παναγιώτατου στα Χανιά.
  

Η διάκριση ήρθε ως επιστέγασμα της πρωτοβουλίας της ΑΝΕΚ, να προβάλλει και να προωθεί μέσα από τα εστιατόρια και τα καταστήματα των πλοίων της, τα βιολογικά προϊόντα,  που η ιστορική Μονή της Αγίας Τριάδος, παράγει, στα πλαίσια του παγκοσμίως αναγνωρισμένου, κρητικού διατροφικού πολιτισμού, με κορυφαίο το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
Κατά την διάρκεια του επίσημου δείπνου, το οποίο παρετέθη προς τιμήν του Παναγιωτάτου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος επέδωσε, εκ μέρους της Ιεράς Μονής της Αγίας Τριάδος διά της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, στον Δ/ντα Σύμβουλο της ΑΝΕΚ LINES, κύριο Γιάννη Σ. Βαρδινογιάννη, πέραν της Έντυπης Ευαρέσκειάς του και ως ευλογία, το Σταυρό του Πατριαρχείου.

Από την πλευρά του, ο κύριος Βαρδινογιάννης αφού ευχαρίστησε τον Παναγιώτατο, του προσέφερε δώρο αντάξιο της περίστασης που φέρει  ανάγλυφο, σε χρυσό, το έμβλημα του Πατριαρχείου.


Η ΑΝΕΚ LINES, πάντα φιλόξενη, κρατάει τις παραδόσεις, τιμά τα προϊόντα του τόπου &  παραμένει  η μοναδική ναυτιλιακή εταιρεία στην Ευρώπη που χρησιμοποιεί στα εστιατόρια των πλοίων της αποκλειστικά ελληνικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, και παράλληλα προωθεί τον “οίνον και το έλαιον” της Ιεράς Μονής της Αγ. Τριάδος -και όχι μόνο - δίνοντας έτσι στα εκατομμύρια των επιβατών της μια γεύση των πολύτιμων διατροφικών θησαυρών που παράγει η χώρα μας.  
***




Πληροφορίες: κα Ειρήνα Σίμου και κα Άννα Νικολακάκη, τηλ. 2821 0 24128, fax 2821 0 36200, email: marketing@anek.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου