Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

"Αποκαλύπτονται οι σκοπιμότητες"


Η θέση της κυπριακής κυβέρνησης στο θέμα της αξιοποίησης των φυσικών πόρων -άρα και των υδρογονανθράκων- είναι ξεκάθαρη και αμετάβλητη, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου.


«Οι φυσικοί πόροι της χώρας μας είναι ιδιοκτησία και ευθύνη της Κυπριακής Δημοκρατίας. Κανενός άλλου!», τονίζεται στην δήλωση.
Με επιμονή της ελληνοκυπριακής πλευράς στις συνομιλίες, αναφέρει ο κ. Στεφάνου, έχει επιτευχθεί σύγκλιση ότι οι φυσικοί πόροι με τη λύση του Κυπριακού θα ανήκουν στην κεντρική ομοσπονδιακή κυβέρνηση και όχι στις ομόσπονδες οντότητες. Γι' αυτή τη σύγκλιση, προσθέτει, είναι ενημερωμένο το Εθνικό Συμβούλιο.
Επίσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι αυτή η θέση διατυπώνεται και σε πολλές δηλώσεις που έχουν γίνει από τον πρόεδρο Δημήτρη Χριστόφια και την κυβέρνηση.
Καταλήγοντας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημειώνει ότι «η προσπάθεια να ριχθούν σκιές στην ξεκάθαρη θέση της Κυβέρνησης, το μόνο που αποκαλύπτει είναι τις πολιτικές σκοπιμότητες αυτών που τις εκτοξεύουν».


ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου