Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΖΕΡΒΟΣ: Κύριε Υπουργέ..


Κύριε Υπουργέ,
Όταν βγαίνετε στην τηλεόραση και δηλώνεται ότι (τι τις θέλουν τις συντάξεις τις μεγάλες οι συνταξιούχοι!) και ότι πρέπει να τις κόψεις για να μας πεθάνεις μια ώρα νωρίτερα από την πείνα.

Ερωτώ,  έχεις παιδιά, έχεις εγγόνια; Άνεργα μήπως;
Μήπως σε έχε υιοθετήσει η Μέρκελ για να την εξυπηρετείς στην Ελλάδα;
Απορούμε! όταν σε έχει δίπλα του ο Πρωθυπουργός, ο κύριος Σαμαράς, από την λεβεντογέννα ΜΑΝΗ και  κάνεις τέτοιες δηλώσεις..
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ, κύριε Υπουργέ γιατί πιστεύω ότι πολύ γρήγορα οι εργατοϋπάλληλοι και οι συνταξιούχοι θα σου ρίξουν την πέτρα του αναθέματος στη πλατεία Συντάγματος.
Ποιος σε έχει βάλει τόσο κοντά στον Πρωθυπουργό για να τον δολοφονείς λίγο –λίγο πολιτικά;
Κύριε Υπουργέ,
να παραιτηθείς το ταχύτερο δυνατό και να αφήσει τα κουβαρνταλίκια, κόβω –κόβω. Πάψε να είσαι το παιδί της Τρόικας γιατί θα κριθείς  ως ο χειρότερος υπουργός Εργασίας που πέρασε μέχρι σήμερα από την Ελλάδα.

Και δύο λόγια για τον κ. Αντώνη Σαμαρά Πρωθυπουργό της Πατρίδας μας

κ. Πρωθυπουργέ
Σε ψηφίσαμε  και σε αναδείξαμε αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, άσχετα και με τα δικά σου λάθη του παρελθόντος, τώρα όμως, δε μας χρωστάς να μας προστατέψεις από αυτά που δηλώνει ο Υπουργός της Εργασίας για τις υψηλές συντάξεις των Συνταξιούχων.
Εμείς έχουμε δουλέψει, έχουμε πολεμήσει στα βουνά της Ηπείρου και  έχουμε υπηρετήσει την πατρίδα για 36 μήνες, όταν αυτός ήταν ακόμα αγέννητος για να βρει αυτός και κάποιοι άλλοι την Ελλάδα ελεύθερη  για να την κυβερνήσουν.
ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ!!!!

Ζερβός Δημήτριος
Τέως Πρόεδρος Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πατρών
Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μηχανικών και Θερμαστών Ελλάδος
Μέλος της ΓΣΕΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου