Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Τα σχέδια του Χατζηνικολάου


Στα… σκοτεινά για το Alter χρόνια τότε που το κανάλι του Μπουρναζίου άρχισε να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, τα οποία το οδήγησαν τελικά σε λουκέτο, ο Νίκος Χατζηνικολάου στράφηκε στα social media, και κυρίως στο twitter, για να διατηρήσει την απευθείας και αδιαμεσολάβητη σχέση του με την κοινωνία, και το τηλεοπτικό κοινό που εδώ και χρόνια το εμπιστεύεται.

Μέσω του twitter, ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκάλυψε πολλές φορές τις προθέσεις του για το μέλλον, ενώ δεν παρέλειψε και να σχολιάσει γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας, προκαλώντας σχόλια και τροφοδοτώντας συζητήσεις. Κάτι αντίστοιχο κάνει και τώρα, καθώς με αναρτήσεις του στο twitter αποκαλύπτει τον προβληματισμό του για το επόμενο βήμα στην τηλεοπτική σταδιοδρομία του.
Σχολιάζει λοιπόν ότι, όπως διαμορφώνονται οι συνθήκες στο σημερινό τηλεοπτικό, mediako περιβάλλον, το πιθανότερο για τον ίδιο θα είναι να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην ανάπτυξη του διαδικτύου, και την ενίσχυση της web tv,  μιας ιδέας που και στο παρελθόν έδειξε να τον απασχολεί.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου πάντως έσπευσε να επισημάνει ότι, για να προχωρήσει σε ένα τόσο σημαντικό βήμα, θα πρέπει να έχουν διασφαλιστεί και οι απαιτούμενοι οικονομικοί πόροι, ώστε να μην καταρρεύσει το όλο εγχείρημα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου