Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΔΕΙΤΕ: Τα καλύτερα κορμιά της Ελληνικής showbiz με τα μπικίνι τους...


Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και η ελληνική showbiz παρελαύνει στις παραλίες...
Δείτε στη συνέχεια τη λίστα με τις πιο σέξι Ελληνίδες celebrities με κορμί άξιο θαυμασμού...



Δούκισσα Νομικού











Από όπου κι αν την δεις την Δούκισσα, είναι πολύ καλή.





Σάσα Μπάστα

















Η Σάσα Μπάστα βρίσκεται σταθερά στις τοπ προτιμήσεις των ανδρών αφού διαθέτει κορμί θανατηφόρο και μας το δείχνει με κάθε ευκαιρία.





Κατερίνα Στικούδη







Κορίτσια, αν σαν πάτε στον πηγαιμό για τη παραλία, συναντήσετε εκεί την Κατερίνα, δεν πειράζει το ταξίδι έχει σημασία. Κάποια άλλη παραλία θα είναι κοντά.



Ελεονώρα Μελέτη











Μετά το σκι και τις καταδύσεις, το σερφ είναι το νέο water sport της Ελεονώρας. Ε, με τόση γυμναστική που θα της πάει; Θα το φτιάξει το κορμί.









Φαίη Σκορδά











To new entry στην τηλεοπτική παραλία, η Φαίη, έχασε σε χρόνο που θα ζήλευε και ο Bolt τα κιλά της εγκυμοσύνης και το διασκεδάζει.



Έλενα Παπαβασιλείου











Too sexy and we Know it. Ό,τι είναι αυτό που κάνεις Έλενα με το σώμα σου, συνέχισέ το. Σου πάει.



Μαίρη Συνατσάκη







Κάτι τρέχει με την Μαίρη, τώρα τελευταία. Όσο μεγαλώνει διεκδικεί με σταθερά βήματα μια θέση στην επώνυμη παραλία των celebrities.



Ελένη Πετρουλάκη











Πόσα χρόνια κρατάει αυτή η κολώνια; Διαχρονικά η Ελένη μας γυμνάζει το σώμα και το οπτικό νεύρο. Ακόμα και μετά από ένα τσούρμο παδιά, ο τρικέφαλος τσίτα. Μας πώς τα καταφέρνεις;



Νατάσα Θεοδωρίδου







Για την ηλικία της (που θα έλεγαν και οι νεότερες) κρατιέται μια χαρά. Μόνο ΜΙΑ χαρά; Εγώ νομίζω και ΔΥΟ, μην σου πω και ΤΡΕΙΣ.





Ελένη Μενεγάκη











Η Ελένη βρήκε το λιμάνι της στην Άνδρο και τα περιοδικά που ξεφυλλίζουμε στο κομμωτήριο δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο ευτυχισμένα. Το μόνο πρόβλημα, πια, είναι ότι στις περισσότερες φωτό είναι και ο Ματέο μέσα.



Νάντια Μπουλέ







Στην κατηγορία tiny η Ναντια έχει τις τελειότερες αναλογίες.



Ελευθερία Ελευθερίου







Έγινε αρχικά γνωστή μέσα από το δημοφιλές show του ΑΝΤ1 xfactor και μπήκε για τα καλά στη ζωή μας όταν λίγο καιρό πριν εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision. Η σέξι Ελευθερία έχει καταφέρει τον τελευταίο καιρό να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της, και όχι άδικα.



http://newsvolos.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου