Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ MISKO: ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ


Η MISKO, η πιο αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών της ελληνικής αγοράς, βραβεύτηκε με χρυσό βραβείο για τα 85 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα στο Συμπόσιο 100 χρόνων της ελληνικής αγοράς τροφίμων και ποτών που διοργανώθηκε στο Ζάππειο υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ).


Το βραβείο εκ μέρους της MISKO παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Barilla Hellas κ. Γιώργος Σπηλιόπουλος ο οποίος τόνισε ότι «η βράβευση των ελληνικών μαρκών όπως η MISKO έχει ιδιαίτερη συμβολική σημασία. Πολύ περισσότερο σε μία εποχή όπως η σημερινή, καθώς αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας στηρίζοντας τον πρωτογενή τομέα, προσφέροντας θέσεις εργασίας αλλά και προσφέροντας πρωτεύουσας σημασίας προϊόντα όπως τα προϊόντα διατροφής

Η βράβευση της MISKO αποτελεί για μία διάκριση με ξεχωριστή σημασία καθώς αναδεικνύει την ιστορικότητα και την ελληνική ταυτότητα της MISKO που είναι συνυφασμένη με την παράδοση κάθε ελληνικής οικογένειας αλλά και της ελληνικής διατροφής συνολικά. Για περισσότερες από 8 δεκαετίες η MISKO δημιουργεί με φροντίδα, μεράκι και σεβασμό στην ελληνική γαστρονομική παράδοση ζυμαρικά που συνδυάζουν τη θρεπτικότητα και τη γεύση.

Στο πλαίσιο του Συμποσίου, διοργανώθηκε επίσης, από τις 29 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου, Έκθεση των βραβευόμενων μαρκών, στην οποία η MISKO συμμετείχε με ένα εντυπωσιακό περίπτερο που προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες. Στο περίπτερο, που ντύθηκε με το χαρακτηριστικό φούξια χρώμα της MISKO αλλά και με διαφημίσεις της μάρκας από τα πρώτα της χρόνια μέχρι σήμερα, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν παλιές τηλεοπτικές διαφημίσεις της MISKO, να μάθουν για τη μάρκα και να πάρουν δείγματα ζυμαρικών.


Τα ζυμαρικά MISKO, παράγονται αποκλειστικά στην Ελλάδα, από σιτάρι άριστης ποιότητας που καλλιεργείται από Έλληνες παραγωγούς μέσα από διαδικασίες Ορθής Γεωργικής Παραγωγής. Με μία πολύχρονη πορεία 85 ετών η MISKO συνεχίζει να αποτελεί αγαπημένη επιλογή των καταναλωτών για το καθημερινό τραπέζι χάρη στη γευστική αξία και την ποιότητα που εγγυάται το όνομα και η παράδοση της MISKO.

MISKO πάντα κοντά μας, πάντα με αγάπη.



Πληροφορίες: κα Σοφία Τσιτσώνη, τηλ.: 210-7418900, fax: 210-7418930, e-mail: tsitsoni@aea.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου