Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Χρυσή Αυγή: Δωρεάν τρόφιμα σε Έλληνες

Τετάρτη 11 Ιουλίου, 19:30 στα γραφεία της Κεντρικής Διοικήσεως της Χρυσής Αυγής, οδό Δηλιγιάννη 50 έναντι Σταθμού Λαρίσης


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι βρίσκεται στο πλευρό όλων των Ελλήνων. Με τα χρήματα της κρατικής επιχορήγησης αγοράστηκαν τόνοι τροφίμων αποκλειστικά από Έλληνες παραγωγούς χωρίς καμιά έκπτωση ή διευκόλυνση, με μοναδικό σκοπό να βοηθηθούν οι αναξιοπαθούντες Έλληνες συμπατριώτες μας. Η κατάσταση της Ελλάδας όλο και δυσχεραίνει ενώ το μνημόνιο πιέζει απελπιστικά τον απλό Έλληνα που δεν έχει καμία βοήθεια από το κράτος. Η χώρα μαστίζεται καθημερινά από την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών, που τους παρέχεται και παντός είδους βοήθεια (ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τρόφιμα, δωρεάν παιδεία) από το κράτος.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μόνο πατριωτικό, Ελληνικό κόμμα που παρέχει όλη του τη δυναμική, ώστε να ελαφρυνθούν τα βάρη κάθε Έλληνα που βρίσκεται σε ανάγκη. Καλούνται όλοι οι αποδεδειγμένα άστεγοι, πολύτεκνοι, άνεργοι Έλληνες, έχοντας μαζί τους ταυτότητα και κάρτα απόρου, ανέργου ή πολυτέκνου να παραστούν στην διανομή τροφίμων στα γραφεία μας στην Αθήνα Δηλιγιάννη 50, την Τετάρτη στις 19:30. Όλοι οι συναγωνιστές να δώσουν δυναμικό παρόν στην σημαντική αυτή προσπάθεια μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου