Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Tα σενάρια πρόκρισης της Εθνικής στην επόμενη φάση


Δεν είναι σε καμιά περίπτωση εύκολο αλλά αν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει να βρεθεί στους «8» του EURO 2012 θα πρέπει να πάρει το τρίποντο.
Αν η Ελλάδα νικήσει τη Ρωσία θα έχουν και οι δύο 4 βαθμούς και τα σενάρια έχουν ως εξής:

- Αν η Τσεχία νικήσει την Πολωνία, η Ελλάδα περνάει δεύτερη. Αυτό γιατί η Τσεχία θα περάσει πρώτη με 6 βαθμούς κι η Ελλάδα θα ευνοείται στην ισοβαθμία με τη Ρωσία στους 4 βαθμούς, λόγω της νίκης της.
- Με νίκη της Πολωνίας επί της Τσεχίας, η Ελλάδα προκρίνεται ως δεύτερη. Αυτό διότι η Πολωνία θα προκριθεί πρώτη με 5 βαθμούς κι η Ελλάδα θα ευνοείται στην ισοβαθμία με τη Ρωσία στους 4 βαθμούς, λόγω της νίκης της.
- Με ισοπαλία της Τσεχίας με την Πολωνία, η Ελλάδα προκρίνεται. Μπορεί Ρωσία, Ελλάδα και Τσεχία να ισοβαθμούν με 4 πόντους στις πρώτες 3 θέσεις, αλλά οι Τσέχοι δεν μπορούν να καταλάβουν τις 2 πρώτες λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων στην ειδική βαθμολογία των 3 ομάδων που θα σχηματιστεί. Και οι 3 έχουν από 1 νίκη και 1 ήττα στα μεταξύ τους ματς κι όλα θα κριθούν στο σκορ με το οποίο θα νικήσει η Ελλάδα τη Ρωσία. Εάν αυτό είναι με 3 γκολ και πάνω, τότε η χώρα μας προκρίνεται ως πρωτοπόρος. Εάν όχι, τότε προκρίνεται ως 2η.
Σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν επικρατήσει της Ρωσίας, τότε αποκλείεται.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΓΚΟΛ
Ρωσία 45-2/+3
Τσεχία33-5/-2
Πολωνία22-2/0
Ελλάδα12-3/-1
ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ
1. Οι βαθμοί στα μεταξύ τους παιχνίδια
2. Η διαφορά γκολ (goal average) στα μεταξύ τους παιχνίδια
3. Η καλύτερη επίθεση

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου