Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

«Δύο gay στην Εθνική Ιταλίας!»

Μετά τα σκάνδαλα με τα στημένα παιχνίδια ένα ακόμα έρχεται ναπλήξει την Εθνική Ιταλίας μετά τη «βόμβα» του Ιταλού δημοσιογράφου, Αλεσάντρο Τσέκι Παόνε, ο οποίος με δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό αποκάλυψε ότι όχι μόνο είχε σχέση με παίκτη...


της Σκουάντρα Ατζούρα, αλλά ότι υπάρχει και άλλος ένας. Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο Αντόνιο Κασάνο είχε δηλώσει ότι δεν θα ήθελε η Εθνική ομάδα να έχει gay παίκτες και οι δηλώσεις του Τσέκι έρχονται να ταράξουν την ηρεμία της αποστολής που ετοιμάζεται για τον αγώνα με την Κροατία. «Στην Εθνική υπαρχουν σίγουρα 2 ομοφυλόφιλοι ένας bysexual και 3 μετροσέξουαλ. Οι υπόλοιποι είναι υγιείς» ήταν τα λόγια του και στη συνέχεια εξήγησε από που έχει την πληροφορία.

«Ημουν με έναν από αυτούς και μου είπε ότι δεν είναι ο μοναδικός. Είχα σχέση με παίκτη από την Εθνική και αυτός μου είπε και για έναν άλλο, άρα υπάρχουν δύο». Οσον αφορά τους μετροσέξουαλ δεν είχε πρόβλημα να πει ότι είναι οι «Τζοβίνκο, Μοντολίβο και Αμπάτε».

Μετά τις αρχικές δηλώσεις για το ότι δεν θέλει gay στην ομάδα ο Αντόνιο Κασάνο αναγκάστηκε να κάνει κάτι σαν διόρθωση ή κατά κάποιο τρόπο απολογία. «Δεν ήθελα να προσβάλλω κάποιον. Η ομοφιλοφυλία είναι ένα συναίσθημα το οποίο δεν με εκφράζει και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να θέσω θέμα για την σεξουαλική ελευθερία του καθενός. Λυπάμαι που οι δηλώσεις μου δημιούργησαν αντιπαράθεση και προκάλεσαν διαμαρτυρίες από ομάδες ομοφυλόφιλων. Το μόνο που είπα είναι ότι υπάρχει ένα πρόβλημα το οποίο δεν με αφορά. Δεν κρίνω τις επιλογές, είναι σεβαστές».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου