Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Οι επιλογές είναι δικαίωμα αλλά και ευθύνη του κάθε αρχηγού


Επιστολή στον Δήμαρχο κατέθεσε η Αναστασία Μανωλοπούλου, ζητώντας να της παραδοθεί το έγγραφο του Ταμία του Πολιτιστικού Οργανισμού, βάσει και εξ ’αιτίας του οποίου ο Δήμαρχος ζήτησε της παραίτηση του Προέδρου κ. Αντώνη Σκιαθά.

Η κ. Μανωλοπούλου, η οποία επανειλημμένα, τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, έχει καταγγείλει τους ασυνήθεις και ανορθόδοξους τρόπους λειτουργίας του Πολιτιστικού Οργανισμού και τον υποβιβασμό του Διοικητικού Συμβουλίου ζητά από τον Δήμαρχο αντίγραφο του εγγράφου – ενημέρωσης που του παρέδωσε ο Ταμίας.

Εξάλλου έχει ήδη εκφράσει την άποψη της, σύμφωνα με την οποία, οι ευθύνες είναι πρώτα απ´ όλα πολιτικές καθώς οι επιλογές είναι δικαίωμα (το θυμόμαστε πάντα) αλλά και ευθύνη (το ξεχνάμε πάντα) του κάθε αρχηγού.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:




Προς                                                        Πάτρα 11 Ιουνίου 2012
Δήμαρχο Πατρέων
κ. Γιάννη Δημαρά
Δήμαρχε,
Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στον Πολιτιστικό Οργανισμό και την απαίτηση σας για παραίτηση του Προέδρου του κ. Αντώνη Σκιαθά ως αποτέλεσμα της  ενημέρωσης  που είχατε από τον ταμία του Οργανισμού , όπως αναφέρετε στην επιστολή που ο ίδιος δώσατε στην δημοσιότητα: Ζητώ όπως έχω δικαίωμα ως μέλος του Δ.Σ του Οργανισμού, να λάβω αντίγραφο του εγγράφου – ενημέρωσης που σας παρέδωσε ο Ταμίας.
Υπάρχει φημολογία για διάφορες εκδηλώσεις (εκτός της επίμαχης που ήρθε στην δημοσιότητα), για διάφορες ημερομηνίες και διάφορα ποσά.
Επειδή πρόκειται για θέματα πολύ σοβαρά και δεν μπορώ ούτε χωρίς να αποδεικνύονται να υιοθετώ φήμες αλλά και ούτε να «κλείνω τα αφτιά και τα μάτια», θεωρώ απαραίτητο, αναγκαίο, υποχρεωτικό να λάβω το έγγραφο αυτό άμεσα. 
   
Με εκτίμηση
Αναστασία Μανωλοπούλου
Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου
Μέλος Δ.Σ Πολιτιστικού Οργανισμού

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου