Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Το ΠΑΣΟΚ αλλάζει όνομα


Ξεχάστε το ΠΑΣΟΚ που ξέρατε. Μπορεί να είναι σε εξέλιξη οι διαβουλεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης, όμως όπως είχε προαναγγείλει εδώ και καιρό ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στο κόμμα του θα αλλάξουν όλα! Ακόμα και το όνομα.











Κάποιοι λένε ότι το όνομα έχει βρεθεί ήδη και είναι ζήτημα χρόνου να ανακοινωθεί. Κάποιοι άλλοι λένε ότι πρώτα πρέπει να γίνουν άλλες διεργασίες, υπάρχουν άλλες προτεραιότητες και το όνομα θα πρέπει να είναι το τελευταίο που θα αλλάξει.

Πληροφορίες λένε επίσης ότι η αλλαγή στο όνομα του ιστορικού πλέον αυτού κόμματος, θα γίνει και για πρακτικούς λόγους, αφού τα χρέη του κινήματος του Ανδρέα Παπανδρέου είναι υπέρογκα και ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, μπορεί να κηρύξει πτώχευση.

Μέσα στις προθέσεις του κ.Βενιζέλου είναι επίσης και η διάλυση τόσο της ΠΑΣΚΕ (συνδικαλιστές) όσο και της ΠΑΣΠ (φοιτητές).

Επίσης, το ΠΑΣΟΚ, όπως ήδη σας έχει μεταδώσει το Newsit θα επιστρέψει σύντομα στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη αφού το κτίριο της Ιπποκράτους είναι πολύ δύσκολο να συντηρηθεί.

Εντωμεταξύ ο κ.Βενιζέλος ήδη ανακοινώσει την Τετάρτη εγκαθίσταται στην Ιπποκράτους διεθνής ελεγκτική εταιρία που θα κάνει οικονομικό έλεγχο του κόμματος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου