Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Μπέζος: Το χαστούκι του Κασιδιάρη συμβόλισε για κάποιους χτύπημα στο κατεστημένο

Για τα ποσοστά του ΚΚΕ και Χρυσής Αυγής καθώς και για την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη κατά της Λιάνας Κανέλλη, μίλησε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός και υποψήφιος Επικρατείας της ΔΗΜΑΡ, Γιάννης Μπέζος.
 


Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό mou», ο κ. Μπέζος τόνισε ότι «η απώλεια του ΚΚΕ είναι προς τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορώ να φανταστώ ότι πήγε αλλού. Η εμμονή του ΚΚΕ στο δεν συμμετέχω πουθενά του στοίχισε. Δεν είναι καιροί να λέμε δεν συμμετέχω και κάθομαι και πετροβολώ. Δεν είναι απάντηση αυτή, δεν είναι καιροί για τέτοιες πολυτέλειες».

Σε ερώτηση για την άνοδο του ποσοστού της Χρυσής Αυγής, ο διάσημος ηθοποιός αφού ξεκαθάρισε ότι «είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο», υποστήριξε ότι «προτάσσει μια συμπεριφορά που είναι πάρα πολύ δυναμική και η οποία εκφράζεται και με ακρότητες». 

Στη συνέχεια απάντησε θετικά στην ερώτηση του παρουσιαστή για το αν το χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη μέτρησε υπέρ του κόμματος.

Και πρόσθεσε ο ίδιος: «Αλλιώς θα υπήρχε μια απώλεια, θα έλεγε κανείς ότι αυτή η συμπεριφορά καταδικάζεται. Το χαστούκι δεν σημαίνει ότι κάποιος χτύπησε κάποιον συνάνθρωπό μας. Συμβολίζει ότι χτυπάει κάτι κατεστημένο που τόσο καιρό ενοχλεί». 

«Θα μου πείτε ότι αυτή η μετάφραση είναι απλοϊκή. Απλοϊκή – ξεαπλοϊκή, αυτό πιάνει καρπό σε ορισμένους», συνέχισε. 
Μάλιστα, πρόσθεσε πως «η δυναμική της Χρυσής Αυγής δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη», διευκρινίζοντας πως εννοεί το ποσοστό της που είναι σχεδόν 7%. 

«Ελέγχεται, όμως, αυτό, θέλω να πω θα μπουν στη Βουλή αυτοί οι άνθρωποι, θα ελεγχθούν με τον τρόπο τους, με τη στάση τους», κατέληξε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου