Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

"Ειρωνεύονται" και οι στοιχηματικές


Στη... σέντρα βγάζουν την εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου και οι στοιχηματικές εταιρείες, μετά τους Γερμανούς... λόγιους που έχουν ξεσαλώσει όλες αυτές τις ημέρες με μεγαλοστομίες και βαρύγδουπες δηλώσεις, εν όψει του μεγάλου αυριανού προημιτελικού με τα "πάντσερ", στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Ρίχνοντας μια ματιά στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών, βλέπει κανείς ότι η Γερμανία θεωρείται το απόλυτο φαβορί - και όχι άδικα βέβαια-, με δεδομένο (και) το αγωνιστικό πρόσωπο που επέδειξαν οι παίκτες του Λεβ στην προκριματική φάση των ομίλων.
Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, όλες οι εταιρείες "ποντάρουν" στον άσο, δηλαδή στη νίκη των αντιπάλων μας με αποδόσεις που κυμαίνονται μεταξύ του 1.30 και του 1.37. Χαρακτηριστικό είναι -για τους πιο παρατηρητικούς και εξοικιωμένους με το στοίχημα- το γεγονός ότι καμιά εταιρεία (οι περισσότερες τουλάχιστον) δεν "ακουμπάει" το 1.40, απόδοση που λογίζεται "ελκυστική" από τους παραδοσιακούς παίκτες για έναν... άχαστο άσο, όπως λέγεται στην αργκό του παιχνιδιού.
Οσον αφορά τις πιθανότητες που δίνουν οι... ειδικοί στην ομάδα του Φερνάντο Σάντος να αποσπάσει ισοπαλία στην κανονική διάρκεια του αγώνα, και πάλι δεν είναι... πολλές. Από την άλλη, αυτό σημαίνει αυξημένες αποδόσεις για όσους "ρισκάρουν" στο "x", με τιμές που ξεκινούν από το 4.30 και φτάνουν το 5.40!
Και πάμε στο διπλό, που σημαίνει μεγάλη πρόκριση επί των Γερμανών, στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Εκεί πραγματικά γίνεται πάρτι αποδόσεων και οι τολμηροί, για να μην πούμε... τρελοί, που θα βάλουν τα χρήματά τους στο διπλό, θα τινάξουν τη μπάνκα στον αέρα, στην περίπτωση που το βράδυ της Παρασκευής η Ομόνοια γεμίσει από κόσμο θυμίζοντας στιγμές 2004 και Πορτογαλίας.
Στο διπλό, λοιπόν, οι "στοιχηματζήδες" είναι γενναιόδωροι υπέρ του δέοντος. Οι αποδόσεις στις περισσότερες εταιρείες ξεκινούν από το 9.00, "ανεβαίνουν" στο 9,50 και "καταλήγουν στο -κρατηθείτε- 11.00!
Αξίζει τον κόπο το ρίσκο του διπλού; Ή έστω της ισοπαλίας; Εσείς αποφασίζετε...
Χ.Σ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου