Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Δελτίο Τύπου-Ανώνυμες επιστολές συνοδευόμενες από στελέχη εισιτηρίων


H Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλος του Δ.Σ του Πολιτιστικού Οργανισμού κ. Αναστασία Μανωλοπούλου, με αφορμή την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας και την καταγγελία από τρεις Δημοτικούς Συμβούλους ότι έλαβαν ανώνυμες επιστολές συνοδευόμενες από στελέχη εισιτηρίων, έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού κ. Αν.Σκιαθά καθώς και στα μέλη του Δ.Σ, αναφέροντας το γεγονός  και ζητώντας να ενημερωθεί τόσο το  Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο (όπου θα έρθει το θέμα προς συζήτηση), καθώς κάποιοι από τους παραλήπτες πρόκειται να πάνε στον εισαγγελέα.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:
Προς:
τον Πρόεδρο
Πολιτιστικού Οργανισμού –Δημ. Βιβλιοθήκης
Κ. Σκιαθά Αντώνιο
  • Κοιν: Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου
Κύριε Πρόεδρε,
Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, υπήρξε καταγγελία από  τρεις Δημοτικούς Συμβούλους και συγκεκριμένα από τους κ. Κατσικόπουλο, κ. Χριστόπουλο και την κ. Χρυσανθακοπούλου, ότι έλαβαν ανώνυμες επιστολές συνοδευόμενες από στελέχη εισιτήριων, για εκδηλώσεις στην αίθουσα «Αίγλη» (Veso Mare)
Όπως είδα και η ίδια τα στελέχη:
  1. Είναι πρωτότυπα
  2. Είναι θεωρημένα από την εφορία (έχω τον αριθμό θεώρησης)
  3. Διαφορετικής αρίθμησης
  4. Διαφορετικής ημερομηνίας εκδήλωσης
  5. Εκατό τεμαχίων έκαστο
  6. Αξίας 3 € έκαστο (*100) =300€/μπλόκ
Παρακαλώ στην ήδη καθορισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τρίτης να εισάγεται ως ΕΠΕΙΓΟΝ το θέμα αυτό, καθώς, ήδη κάποιοι από τους παραλήπτες θα πάνε στον εισαγγελέα και οφείλετε να ενημερώσετε τόσο το συμβούλιο μας, όσο ακολούθως και το Δημοτικό Συμβούλιο, όπου το θέμα θα έρθει προς συζήτηση.

Αναστασία Μανωλοπούλου  
Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου
Μέλος Δ.Σ. Πολιτιστικού Οργανισμού

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου