Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Φόβος στην Ιπποκράτους για το ημερολόγιο του Άκη

Με το φόβο ότι στο ημερολόγιο του Άκη Τσοχατζόπουλου κρύβονται αποκαλύψεις για γνωστά πρόσωπα ή πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, που θα βλάψουν ακόμα περισσότερο το ΠΑΣΟΚ ενόψει της 17ης Ιουνίου, σχεδιάζουν την προεκλογική περίοδο στην Ιπποκράτους.
 

Ο Ευαγ. Βενιζέλος και οι στενοί του συνεργάτες, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, γνωρίζουν ήδη σημαντικό μέρος του ημερολογίου του Άκη Τσοχατζόπουλου, το οποίο σήμερα στις 12 το μεσημέρι δίνεται από την εισαγγελία στους δικηγόρους του. 

Αναφερόμενος - μετά την 6η Μαΐου - ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου σε σύσκεψη στην Ιπποκράτους είχε παραδεχθεί ότι η φυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου είχε προκαλέσει μεγάλη ζημιά στο ΠΑΣΟΚ και ο φόβος είναι ότι εφόσον από σήμερα προκύψουν νέες αποκαλύψεις η ζημιά αυτή θα συνεχιστεί. 

Πηγές της Ιπποκράτους θεωρούν ότι στις σελίδες του ημερολογίου του κ. Τσοχατζόπουλου ενδεχομένως υπάρχουν αναφορές που θα εμπλέξουν πρόσωπα του ΠΑΣΟΚ ή έχοντα σχέση με το ΠΑΣΟΚ μεσούσης της προεκλογικής περιόδου σε νέες υποθέσεις με οσμή σκανδάλων.

 Και προσθέτουν ότι δύο μετεκλογικές αναφορές του κ. Βενιζέλου -για τις οποίες ήδη έχει δεχθεί έντονη εσωκομματική κριτική ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- η πρώτη ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει σαπίσει» και η δεύτερη ότι «μετά τον Άκη αναμένονται αποκαλύψεις και για άλλα πρόσωπα από το ΠΑΣΟΚ» μόνο τυχαίες δεν ήταν, καθώς χρησιμοποιήθηκαν απολύτως συνειδητά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου