Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Με την Ελλάδα δεν παίζουμε…


Μπροστά σε ένα ακροατήριο που σηματοδοτούσε την επανασυγκόλληση ενός μεγάλου τμήματος της Κεντροδεξιάς, ο Αντώνης Σαμαράς έθεσε σήμερα στην Εθνική Συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το διακύβευμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου.

“Με την Ελλάδα δεν παίζουμε”, ήταν το κεντρικό μήνυμα της Συνδιάσκεψης, που ήρθε να χαράξει τη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τις δυνάμεις που επιμένουν στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας από τη μια πλευρά, και από την άλλη τον ΣΥΡΙΖΑ και όσους δεν διστάζουν να “παίξουν” με το μέλλον του τόπου, τη σταθερότητα και τις προοτικές της Ελλάδας.
Ακόμη και η χωροταξία της πρώτης σειράς του ακροατηρίου, ήταν εξόχως έντονη: Ο Κώστας Καραμανλής και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, και λίγο πιο πέρα η Ντόρα Μπακογιάννη, που μετά και την επιστροφή της στη Νέα Δημοκρατία, βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.
Αξίζει άλλωστε να σημειωθεί ότι στο ΣΕΦ βρέθηκαν πολλά στελέχη του προσωπικού μηχανισμού της πρώην προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, που δίνουν πλέον τη μάχη στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά, για τη νίκη στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, και τον σχηματισμό κυβέρνησης που θα κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρώπη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου