Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Καταγγέλλει Μιχαλολιάκο ο Πλεύρης

"Μην πιστεύετε ότι υπάρχει σήμερα κόμμα πατριωτικό στην Ελλάδα. Μόνο το ΛΑΟΣ", είπε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Κώστας Πλεύρης σε ομιλία του, αφήνοντας αιχμές για τη Χρυσή Αυγή και συγκεκριμένα τον Νίκο Μιχαλολιάκο. Την ίδια στιγμή πάντως χαρακτήρισε "εξαιρετικά" τα παιδιά της Χρυσής Αυγής.


"Κάλεσα τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής να μιλήσουμε αρνήθηκε και αυτό είναι ύποπτο. Όπως είναι ύποπτο ότι τα τέσσερα μεγάλα δικαστήρια που είχα, η Χρυσή Αυγή δεν εμφανίστηκε καθόλου ούτε έγραψε κάτι. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή", τόνισε.

"Σας λέω ότι οι μυστικές υπηρεσίες των άλλων κρατών δημιουργούν οργανώσεις της άκρας αριστεράς και της άκρας δεξιάς για να ελέγχουν καταστάσεις. Δεν θέλω να κατηγορήσω κάποιον, αλλά όταν καλείς κάποιον στην τηλεόραση και δεν έρχεται κάτι θέλει να κρύψει και κάτι φοβάται", επισήμανε και πρόσθεσε:
"Εγώ πιστεύω αυτό που είναι στη Χρυσή Αυγή , οι νέοι αυτοί είναι εξαιρετικοί. Αυτό το πιστεύω και δεν αμφιβητώ τον πατριωτισμό τους αλλά πρέπει να δεχόμαστε το διάλογο".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου