Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Επέστρεψε με ρόλο ο Ψωμιάδης


«Όταν σε καλεί η πατρίδα, τα παιδιά σου και η ιστορία σου, όσο αδικημένος και παραγκωνισμένος να νιώθεις, δεν έχεις το δικαίωμα να πεις όχι σε μια ειλικρινή πρόσκληση πανστρατιάς» τόνισε με δηλώσεις του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου ο πρώην Περιφερειάρχης συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά και όπως τονίζει «Μετά, τη συζήτηση που είχα με τον κ. Σαμαρά, αναλαμβάνω εν λευκώ τη στρατηγική της προεκλογικής εκστρατείας της παράταξης στη Βόρεια Ελλάδα με αναφορά απευθείας στον Πρόεδρο».
Ο κ. Ψωμιάδης, όπως τονίζει το δελτίο Τύπου αναφέρει ότι: «Αλλάζουν τώρα τα πάντα στην Κεντροδεξιά και νιώθω δικαιωμένος γι’ αυτή την εξέλιξη. Δεν πρέπει να παραδώσουμε την Ελλάδα ούτε στα διεθνή συμφέροντα ούτε στην ανεύθυνη, επικίνδυνη, μηδενιστική Αριστερά. Στις συνιστώσες του λαϊκισμού και της ανευθυνότητας, στο αριστερό μπλόκο των μεταρρυθμίσεων και των αναγκαίων αλλαγών, απαντάμε με σύνθεση δυνάμεων και υπεύθυνες προτάσεις. Τέρμα τα αστεία και τα παραμύθια».
«Δεν πρόκειται να προδώσω τον κόσμο που τριάντα χρόνια τώρα με εμπιστεύεται, τον κόσμο που υποφέρει, τον κόσμο που αγωνίζεται, τον κόσμο που αγωνιά. Διαπραγμάτευση εδώ και τώρα για να αλλάξουμε το μνημόνιο, να σηκώσουμε πάλι την Ελλάδα ψηλά μέσα στην Ευρώπη. Όλοι μαζί ενωμένοι, στρατιώτες στον κοινό αγώνα για την πατρίδα και το λαό. Δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα να γίνει Βόρεια Κορέα. Η ελπίδα είναι μπροστά μας!» αναφέρει το δελτίο Τύπου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου