Σάββατο 5 Μαΐου 2012

"Την Κυριακή επιλέγουμε την Ελλάδα της ελπίδας και της ανάπτυξης"


Ο Πρόεδρος Ν.Ε ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ, Γιώργος Δρακούλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Αυτές οι Εκλογές είναι οι πιο κρίσιμες της Μεταπολιτευτικής  Ελλάδας γιατί το αποτέλεσμά τους θα κρίνει το μέλλον της χώρας μας και των Ελλήνων πολιτών.


Η εθνική ευθύνη μας καλεί όλους  να αποφασίσουμε για το μέλλον το δικό μας και των γενιών που ακολουθούν. Οι πολίτες πρέπει να δώσουν το παρόν και να επιλέξουν υπεύθυνα και με σύνεση αν θέλουν μια νέα Ελλάδα ή μια Ελλάδα εθνικής καταρράκωσης.

Την Κυριακή κλείνουμε το κεφάλαιο της κρίσης σε όλα τα επίπεδα, των αδιέξοδων πολιτικών, της καλλιεργούμενης εθνικής απελπισίας και της εθνικής απομόνωσης. Δεν συμβιβαζόμαστε με μηδενικές προοπτικές και με ένα τόπο στείρας άρνησης. Ανοίγουμε νέο δρόμο τον δρόμο της ελπίδας και της ανάπτυξης με συνοδοιπόρους τον Αντώνη Σαμαρά και την Νέα Δημοκρατία.

Η χώρα έχει ανάγκη από πολιτική σταθερότητα και ενότητα για να βγει από το κλίμα της αβεβαιότητας και της στασιμότητας. Έχει ανάγκη από μια Κυβέρνηση με «λυμένα χέρια», μια αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Σε μια περίοδο που όλα καταρρέουν η Νέα Δημοκρατία έχει μείνει όρθια με υπευθυνότητα για τους πολίτες και σοβαρό σχέδιο ευθύνης για την χώρα. Η Νέα Δημοκρατία με το ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο Κυβερνητικό της πρόγραμμα εγγυάται την ανάκαμψη, την κοινωνική συνοχή, την ανάπτυξη και την ασφάλεια των πολιτών. Η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς επενδύουν στην αναγέννηση της χώρας και στην εθνική ανάταση και όχι στην καταστροφολογία που θέτει σε άμεσο κίνδυνο την χώρα μας και την φέρνει αντιμέτωπη με νέα εθνικά αδιέξοδα!

Στις 6 Μαΐου είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε την ζοφερή κατάσταση και να φέρουμε την ελπίδα στον τόπο μας και στην χώρα μας. Συμμετέχουμε στην αλλαγή, δυναμώνουμε την ελπίδα και πιστεύουμε στην νέα αρχή για την χώρα μας! Στις 6 Μαΐου δίνουμε σαφή και νωπή εντολή στην Νέα Δημοκρατία να αναλάβει τα ινία της διακυβέρνησης της χώρας για να ξημερώσει ένα νέο και καλύτερο αύριο στην Ελλάδα!

Όλοι μαζί με την Νέα Δημοκρατία και των Αντώνη Σαμαρά μπορούμε και θα τα καταφέρουμε να χτίσουμε την Ελλάδα της Ελπίδας και της Ανάπτυξης!"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου