Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Με Καραμανλή στις Σέρρες και Αντώνη Σαμαρά στην Αττική οι λίστες της ΝΔ

Η συμμετοχή του Κώστα Καραμανλή, γιου του Αχιλλέα, στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις Σέρρες στην τελευταία τιμητική θέση είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η μεγαλύτερη έκπληξη στις λίστες του κόμματος, που κατατέθηκαν χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα στον Άρειο Πάγο.


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Αντώνης Σαμαράςεπιλέγει εκτός της Μεσσηνίας, την Αττική αντί της Μαγνησίας, όπου θα τοποθετηθούν και υποψήφιοι προερχόμενοι από το ΛΑΟΣ.

Στην Κεφαλονιά, όπου η έδρα χάθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, το ψηφοδέλτιο της ΝΔ αλλάζει ριζικά. Επικεφαλής θα είναι και πάλι ο Πέτρος Αλιβιζάτος.

Από τις πληροφορίες φαίνεται ότι στο Ηράκλειο ο Λευτέρης Αυγενάκης θα μπει πίσω από τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, καθώς και ότι στα Χανιά επικεφαλής του ψηφοδελτίου θα είναι ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Δ΄Κυνηγετικής Ομοσπονδίας, υποψήφιος με τη ΝΔ στη Β΄ Αθηνών θα είναι και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Νικόλαος Σταθόπουλος.

Ξεκάθαρα –από την πρώτη στιγμή- είναι τα δεδομένα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, του οποίου θα ηγηθεί ηΝτόρα Μπακογιάννη, με τη σειρά των υπολοίπων υποψηφίων να μη διαφοροποιείται και τον κ. Αθανασίου να ακολουθεί στη δεύτερη θέση, τον κ. Λαζαρίδη στην τρίτη και τον κ. Μιχελάκη στην τέταρτη.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου