Τρίτη 8 Μαΐου 2012

«Να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον Τσίπρα»


«Η σοβαρότητα των πραγμάτων επιβάλλει, από τη στιγμή που ο κ. Τσίπρας είναι αξιωματική αντιπολίτευση και εφόσον σημαίνει Ελλάδα εντός ευρώ και όχι στάση πληρωμών, να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης» είπε ο Προκόπης Παυλόπουλος  στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Το ορθότερο θα ήταν εάν ο Τσίπρας εγγυάται παραμονή στο ευρώ και καλύτερη διαπραγμάτευση με τους εταίρους τότε γιατί όχι να του δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης και να αποδείξει ότι το πρόγραμμά του είναι εφικτό».
«Δεν θα έπρεπε να παραιτηθεί ο κ. Σαμαράς, ότι έκανε ο κ. Σαμαράς, το έκανε με τη σύμπραξη όλων μας, όλοι μας είμαστε υπεύθυνοι» είπε ο κ. Παυλόπουλος.
«Αν πάμε σε εκλογές τα αποτελέσματα θα είναι καταστροφικά για τον τόπο, πρέπει να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων και αφού όλοι συμφωνούμε ότι πρέπει να απαλλαγούμε από το μνημόνιο, η Ελλάδα έχει μία ιστορική ευκαιρία, θα μπορούσε η ΝΔ να κάνει επαναδιαπραγμάτευση, αλλά τώρα πρέπει να βρεθεί λύση, η Ευρώπη αλλάζει και δεν πρέπει να χάσουμε την ιστορική ευκαιρία» τόνισε ο κ. Παυλόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου